Mickey's PhilharMagic in Japan

2010-06-DisneyAladdin

Oriental Land Co, Ltd kondigt een nieuwe attractie aan voor komend seizoen in het Japanse Tokyo Disneyland Park: Mickey's PhilharMagic zal in Fantasyland openen op 24-01-2011.
 

Nieuwe attractie voor Tokyo Disneyland in 2011

Oriental Land Co, Ltd kondigt een nieuwe attractie aan voor komend seizoen in het Japanse Tokyo Disneyland Park: Mickey's PhilharMagic zal in Fantasyland openen op 24-01-2011.

Deze attractie, die ook reeds te vinden is in de Amerikaanse parken, en ook in Hong Kong, is een theaterattractie, met een film die gebruik maakt van de 3-D technologie van Disney. Bovendien zijn er enkele speciale effecten en het scherm is breed en hol, om zo het publiek optimaal te betrekken bij de beleving van dit avontuur. Mickey's PhilharMagic is geschikt voor alle leeftijden en zal iedereen betoveren, vermits de film de bezoekers zal onderdompelen in de wereld van de Disney films.

In deze attractie worden de gasten uitgenodigd in het theater voor een orkest concert onder leiding van Mickey Mouse. Wanneer Donald Duck zich voorbereidt voor het concert, veroorzaakt hij ongewild maar op zijn manier een commotie. Hierdoor belandt het publiek in een wereld van onder meer Beauty and the Beast, Fantasia, The Little Mermaid, The Lion King, Peter Pan en Aladdin.

Tijdens het Aladdin-gedeelte krijgen de gasten zelfs het gevoel om mee te zweven doorheen de lucht, door de speciale effecten. Maar ook in de andere scènes worden leuke sensaties gecreëerd om de bezoeker te verrassen.


Attractie informatie

Locatie: Fantasyland
Duur: ongeveer 11 minuten
Capaciteit: 454 zitplaatsen
Investering: Ongeveer 6 miljard yen


Met de opening van Mickey's PhilharMagic, zullen er 43 attracties zijn in Tokyo Disneyland.