Schrijf mee aan 't plezantste lied ter wereld

2010-06-BJL-lied

Bobbejaanland is op zoek naar een thema-lied en iedereen mag eraan meeschrijven! Het lied van Bobbejaanland moet ’t Plezantste Lied ter Wereld worden: een geweldig, feestelijk nummer over alles wat leuk is! Maar het leukste is het refrein. Dat bevat namelijk de 10 Plezantste Woorden ter wereld.

Stem op de 5 Plezantste Woorden

Bobbejaanland is op zoek naar een thema-lied en iedereen mag eraan meeschrijven!
Het lied van Bobbejaanland moet ’t Plezantste Lied ter Wereld worden: een geweldig, feestelijk nummer over alles wat leuk is!  Maar het leukste is het refrein.  Dat bevat namelijk de 10 Plezantste Woorden ter wereld.  En welke woorden dat zijn, dat bepalen de bezoekers. Bobbejaanland wil daarom graag jouw mening en vraagt iedereen via de website te stemmen op wat volgens jou de leukste en plezantste woorden ter wereld zijn. Wie meeschrijft aan het lied mag bovendien op de dag van de lancering voor 10 € naar het park komen!

“Toen Bobbejaanland bij het begin van het seizoen uitpakte met de FUNBRIGADE, zijn we op zoek gegaan naar manieren om de figuren tot leven te wekken. Naast fotopunten en een ontmoeting met hen aan de ingang van het park, wilden we hen ook een lied geven dat iedereen met hen kan meezingen”, aldus Rudi Rasschaert, algemeen directeur van het park. “Omdat de FUNBRIGADE graag weet wat de bezoekers het plezantste vinden, vragen zij hun mening via de poll.  Zo wordt ons thema-lied ook een klein beetje het lied van alle Bobbejaanland bezoekers.”

Op http://www.bobbejaanland.be heeft de Bobbejaanland FUNBRIGADE een selectie gemaakt van 100 Plezante Woorden.  Het zijn stuk voor stuk woorden die Banana doen giechelen, die King Kong doen brullen van plezier, waar Dreamy nog sneller van gaat vliegen en waar zelfs Woody niet van in slaap valt! Bezoekers van de website wordt gevraagd te stemmen op hun favoriete top vijf van Plezante Woorden. De populairste woorden zullen uiteindelijk in het refrein van ’t Plezantste Lied ter Wereld worden verwerkt. Daarbij zal niet alleen met Vlaamse, maar ook met Nederlandse woorden rekening gehouden worden.

Op zaterdag 10 juli zal ’t Plezantste Lied ter wereld dan gebracht worden door niemand minder dan de Bobbejaanland FUNBRIGADE zelf. Banana, Dreamy, Woody en King Kong, onze vier professionele pleziermakers, opgeleid in het vak der plezantisme,  zullen die middag het feestelijke nummer voor het eerst op het podium brengen. Zoals gezegd mag iedereen die aan lied heeft meegeschreven die dag voor 10 euro het park in. Surf dus als de bliksem naar de Bobbejaanland site, kies jouw 5 plezantste woorden en schrijf mee aan ’t Plezantste Lied ter wereld!