Toverland verwent de vaders

2010-04-Toverland-autisme

Attractiepark Toverland biedt op zondag 20 juni 2010 de gelegenheid om vaders een heerlijke verwendag te laten beleven. Geniet van bijzondere voertuigen, magische massages en diverse speciaalbieren. Proef van vers bereide tapas, neem deel aan de WK-vossenjacht of wordt verkozen tot ‘Vader van de dag’ en win een prijs met vier wielen…

Vaderdag, verwendag

Op zondag 20 juni 2010 zijn er in Attractiepark Toverland volop verwenactiviteiten voor vaders.


Sim sa la Bolide


Voor de liefhebbers zijn er in het park wel heel bijzondere voertuigen te bewonderen.
Op het entreeplein wachten indrukwekkende legertrucks en oldtimers de vaders op en in het park kan men kennismaken met diverse Mercedes-Benz modellen en de Nederlandse 4-mans bobslee van de Olympische Winterspelen. Om even lekker bij weg te dromen..

Sim sa la stoer; Tijdens de Vaderdag Verwendag zal een ‘Vader van de Dag’  verkiezing plaatsvinden. De gelukkige winnaar mag zijn auto een weekend verruilen voor een heuse Mercedes-Benz C-Klasse, welke beschikbaar wordt gesteld door EMA Mercedes-Benz Venlo.


Heerlijke massages


Op deze speciale dag zullen massage-experts aanwezig zijn, die de aanwezige vaders graag extra aandacht geven. Want… een heerlijke nek- of gezichtsmassage mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Vaderdag Verwendag bij Toverland!


Sim sa la Proeverij


Ook is er tijdens de Vaderdag Verwendag een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren aanwezig. Geniet van de smaken Avondrood en Zonnestraal óf laat je zintuigen betoveren door vers bereide tapas die de gehele dag geserveerd worden.. Ook zullen diverse lekkernijen, welke gemaakt zijn van verse streekproducten, niet ontbreken!


WK activiteiten

FC Robinstijn, een stichting die voetbalgerelateerde kinderwensen vervult, verzorgt tijdens de Vaderdag Verwendag een aantal uitdagende WK activiteiten. Gedurende de dag zal er in het park een heuse WK-vossenjacht plaatsvinden, waarbij 11 personen met voetbalshirts die daadwerkelijk gedragen zijn door spelers van het Nederlands Elftal in de periode 1988-2008 gevonden dienen te worden. Daarnaast kan vader ‘schieten op de stropdas’ en maakt deze kans op een heus Nederlands Elftal shirt.


Volop vermaak


Terwijl papa in het middelpunt van de belangstelling staat, kunnen ook mama en de kinderen zich volop vermaken en uitleven. Al het spetterende attractieplezier in Toverland staat garant voor een sim sa la tastisch dagje uit! Attractiepark Toverland is geopend tussen 10.00 en 18.00 uur, de Vaderdagactiviteiten vinden plaats tussen 12.00 – 17.00 uur. Op deze Vaderdag Verwendag gelden de reguliere entreeprijzen, deelname aan de Vaderdagactiviteiten is kosteloos.