Metamorfose voor Disneyland Hotel

2010-05-DisneyHotel

Het Californische Disneyland Hotel vlakbij Downtown Disney, krijgt een leuke, frisse metamorfose. Het zwembad krijgt een hele nieuwe look, met inbegrip van een gloednieuw zwembad, geheel nieuwe waterspeeltuin en een complete redesign van de Never Land Pool.

Disneyland Hotel in Californië krijg opknapbeurt

Het Californische Disneyland Hotel vlakbij Downtown Disney, krijgt een leuke, frisse metamorfose. Het zwembad krijgt een hele nieuwe look, met inbegrip van een gloednieuw zwembad, geheel nieuwe waterspeeltuin en een complete redesign van de Never Land Pool. Plannen zijn er eveneens om een nieuw restaurant en bar in te wijden, alsook een heropmaak van de drie torenkamers.

De grootste transformatie bevat de wijzigingen aan het zwembad, met een knipoog naar de oorspronkelijke iconische parkbewegwijzering. De letters van "Disneyland" zullen worden opgenomen in verschillende blokken die bovenop een platform staan waar twee enorme waterglijbanen zullen vertrekken (de grootste is 9 meter hoog en zo’n 62 meter lang). Elke glijbaan zal een retro-monorail hebben, waardoor er een knipoog is naar het oorspronkelijk Disney Monorail-station. Een derde mini-slide zal de jongste gasten plezieren.
 
De Never Land Pool krijgt een complete make-over, maar het zal zijn unieke vorm behouden. Een nieuwe, vier meter diepe poel zal worden aangelegd tussen de Never Land Pool en de waterspeeltuin, verbonden met een avontuurlijke loopbrug. Zes nieuwe Cabanas zullen ook worden toegevoegd.

2010-05-DisneyHotel-nieuws

En dat is niet alles! Twee nieuwe eetgelegenheden staan op de planning en zullen Hook’s Pointe vervangen: Croc’s Bites and Bits en the Wine Cellar and the Lost Bar.
Het dinerconcept is in Taïti-stijl opgebouwd en doet enorm denken aan de 50s en 60s. De nieuwe waterspeeltuin, zwembad en restaurants zouden in de zomer van 2011 reeds openen. De vernieuwde Never Land Pool is een jaartje later gepland.