Dag van de Roodharigen een succes

2010-05-Walibi-Roodharigen2

De tweede "Dag van de Roodharigen" in Walibi Belgium is een groot succes geworden ! 3.500 roodharigen, komende vanuit alle windstreken zijn vandaag samengekomen en hebben genoten van een zonnige dag in het park. Een uitgelaten sfeer in een park vol kleur!
 

3.500 roodharigen brengen kleur in Walibi

De tweede "Dag van de Roodharigen" in Walibi Belgium is een groot succes geworden ! 3.500 roodharigen, komende vanuit alle windstreken (Calais, Utrecht, Keulen, Bordeaux, Parijs, Luxemburg, …) zijn vandaag samengekomen en hebben genoten van een zonnige dag in het park. Een uitgelaten sfeer in een park vol kleur !
Vele bezoekers die vorig jaar reeds deelnamen, waren ook dit jaar weer van de partij. Een groot aantal heeft de trein genomen, waardoor bepaalde perrons overspoeld werden met roodharigen.

De verbeelding ontbrak zeker niet bij de niet-roodharigen: pruiken in alle kleurtinten, geverfde haren in rood, oranje, ros, ... er was van alles wat!
De samenkomst van alle roodharigen voor een gigantische groepsfoto gebeurde om 11u30, nabij de Calamity Mine.
 

Enkele getuigenissen

"Het is zeer leuk ! Voor die ene keer dat we ergens gratis naartoe mogen, profiteren we ervan",  vertelt Pierre, 8 jaar, uit Bergen. 
"Ik ben vorig jaar ook gekomen met mijn mama, wij zijn allebei roodharig. Dit was voor ons de uitstap van het jaar. We hebben ons toen zo goed geamuseerd dat we ook dit jaar teruggekomen zijn", laat Lotte, 10 jaar, uit Aalter ons weten.
"Jullie moeten er misschien aan denken om jullie te laten sponsoren door een merk van zonnecrème, vermits wij een fragile huid hebben en snel verbranden", zegt een roodharige mama.


Tevreden meter

Ianka Fleerackers, meter van deze dag, apprecieert dit initiatief zeer sterk. "Als echte roodharige wou ik eens wat meer echte roodharigen samenzien", verklaart zij.

Calamity Jane, de roodharige vriendin van Lucky Luke, was zeer verheugd deel te nemen aan deze tweede grote bijeenkomst van roodharigen in Walibi, georganiseerd ter ere van haar attractie, de Calamity Mine.