Nieuwe show in Europa-Park

2010-05-EP-Piratenshow

Adembenemende sprongen zorgen dit seizoen voor een frisse adrenalinekick in Europa-Park. Zeven moedige atleten uit verschillende landen duiken van 25 meter hoogte  in een slechts 2,70 meter diep zwembad. 
 

High Diving Piratenshow “De verloren schat” in Europa-Park

Adembenemende sprongen zorgen dit seizoen voor een frisse adrenalinekick in Europa-Park. Zeven moedige atleten uit verschillende landen duiken van 25 meter hoogte  in een slechts 2,70 meter diep zwembad. Een klassieke duik, synchroonspringen of een levende fakkel – de waaghalzen zullen de bezoekers van Duitslands grootste attractiepark verbazen met hun buitengewone stunts.

Op 25 meter hoogte spreidt de moedige springer langzaam zijn armen, om zich op zijn riskante sprong voor te bereiden. Het publiek kijkt geboeid omhoog. De spanning hangt in de lucht en bezoekers houden hun adem in. Langzaam telt de presentator af. Tien – negen – acht – de springer begint op en neer te wippen, spant elke spier in zijn lichaam aan … zeven - zes - vijf - vier ... in opperste concentratie strekt de waaghals zich van top tot teen uit …drie - twee – één …springen! Kaarsrecht stort hij zich in de diepte. Plons! Water spuit het publiek in, de springer verdwijnt onder water. In de ogen van de toeschouwers valt de spanning af te lezen. De seconden tikken tergend langzaam weg: dan duikt hij voor het enthousiaste publiek weer op. In het Portugese themagebied klinkt een daverend applaus. En zelfs de passagiers van de waterachtbaan Atlantica SuperSplash zwaaien vol bewondering naar de moedige held.

Met de High Diving Piraten Show “De verloren schat” garandeert Europa-Park vanaf 22 mei 2010 een spetterende en natte adrenalinekick. Duitslands grootste attractiepark viert zijn 35e verjaardag met een opzienbarende en indrukwekkende show in het Portugese themagebied en fascineert de bezoekers niet alleen met extreme sprongen van 25 meter hoogte, maar ook met perfect uitgevoerde synchroonsprongen en een levende fakkel.
De springers uit de Sokol Show uit het Franse Issy-les-Moulineaux presenteren tot en met 12 september 2010 vijf keer per dag op vaste tijden hun stunts.

Verkleed als piraat, bewapend met pistolen en met een zwaard tussen de tanden tonen de springers hun meesterlijke kunnen en zijn daarbij op zoek naar een verloren schat, die in de roes van vreugde over boord viel. De moedige piraten moeten steeds hoger klimmen, om zo diep mogelijk in de lagune te kunnen duiken – steeds op zoek naar het goud. Het gaat er daarbij om, vele avonturen te doorstaan en met behulp van de lagunefee te winnen van de geest van een hebzuchtige piraat. Deze heeft een vloek uitgesproken over de lagune, die het de onhandige piraten onmogelijk maakt, de schatkist te bergen. Maar het lukt de goede fee, om de vloek op te heffen en de piraten wagen met veel moed en risico de sprong in het diepe. De High Diving Show neemt de bezoekers mee op tijdreis naar de piratenwereld van de 17e eeuw. “De verloren schat” biedt een geslaagde mix van dromen, gevaar, spanning én humor.


De High Diving Piratenshow “De verloren schat” vindt plaats op de volgende data:

22-05 – 06-06 dagelijks
12 + 13-06
19 + 20-06
26 + 27-06
03-07 tot en met 12-09 dagelijks