Autogekte in de kempen

2010-05-BJL-CarsCoasters

Zondag 23 mei, tijdens het Pinksterweekend, verandert Bobbejaanland letterlijk in een wagenpark en staat alles voor één dag in het teken van koning auto. Bobbejaanland zal die dag uitzonderlijk gevuld zijn met een pak speciale voertuigen.
 

Cars and coasters in Bobbejaanland

Zondag 23 mei, tijdens het Pinksterweekend, verandert Bobbejaanland letterlijk in een wagenpark en staat alles voor één dag in het teken van koning auto. Bobbejaanland zal die dag uitzonderlijk gevuld zijn met een pak speciale voertuigen. Zo is er een speciale Car-Zone waar je getunede wagens terug kan vinden.
Verder kun je je verkijken op een pak Mustangs, limo’s, exclusieve wagens, oldtimers, remote controlled cars en een aantal racing teams. Verder staan er maar liefst meer dan 500 signalisatieborden opgesteld dwars doorheen het park!

Auto’s zijn leuk, maar rijden doe je met verstand. Daarom besteden we die dag ook uitgebreid aandacht aan verkeersveiligheid. In samenwerking met o.m. het BIVV, Drive Up Safety en Responsible Young Drivers werd een heuse Safety‐Zone opgebouwd, waar je kunt testen hoe het met je rijvaardigheden gesteld is,  en vooral, hoe veilig jij in het verkeer navigeert. Je vindt er eveneens een verkeerparcours van de Federale wegpolitie voor de kids.
Dit unieke evenement is een samenwerking met de Koopjeskrant.

Voor meer info kun je terecht op www.koopjeskrant.be/bobbejaanland.
Wie zijn tickets via deze website bestelt, betaalt een verminderd tarief.

Uiteraard zijn alle andere attracties en shows van het park die dag gewoon open  en toegankelijk voor het publiek.