Gratis onderbroeken bij spannende achtbaan

2010-05-AT-Thirteen

Bezoekers van Alton Towers die de spanning willen opzoeken in de nieuwe achtbaan Th13teen, hebben nu de mogelijkheid om een beschermende onderbroek te dragen om zo genante ongelukjes te voorkomen.
 

Alton Towers deelt beschermende broekjes uit bij Th13teen

Bezoekers van Alton Towers die de spanning willen opzoeken in de nieuwe achtbaan Th13teen, hebben nu de mogelijkheid om een beschermende onderbroek te dragen om zo genante ongelukjes te voorkomen. De maatregel werd genomen nadat werd vastgesteld dat er meerdere incidentjes waren gebeurd tijdens de rit, die enkele verrassende effecten heeft.

Een woordvoerder van Alton Towers vertelde het volgende: "We hebben rapporten van verscheidene ongelukkige incidenten gehad op Th13teen waarbij sommige bezoekers niet voorbereid waren voor het meest schokkende deel van de rit. Onze nieuwe achtbaan bevat wel enkele zeer verrassende elementen die bijdragen tot een spannende rit. Helaas leidde dit toch enkele vervelende ongelukjes, waardoor we besloten hebben om beschermend ondergoed uit te delen: hiermee zullen zowel onze bezoekers als onze staff-medewerkers aan de attractie zich zekerder voelen.”