Interim CEO voor Six Flags

2010-05-SFnews

Six Flags Entertainment Corporation kondigde aan dat Alexander "Al" Weber jr., voormalig directeur en CEO van de Paramount Parks, Inc groep de nieuwe interim Chief Executive Officer wordt met onmiddellijke ingang.  
 

Shapiro out, Weber in

Six Flags Entertainment Corporation kondigde aan dat Alexander "Al" Weber jr., voormalig directeur en CEO van de Paramount Parks, Inc groep de nieuwe interim Chief Executive Officer wordt met onmiddellijke ingang. Het bedrijf gaat verder op zoek naar een permanent iemand om de Six Flags groep te leiden, en hiervoor komen zowel interne als externe kandidaten in aanmerking.

Al Weber heeft 40 jaar ervaring in de regionale wereld van themaparken. De man, afkomstig uit North-Carolina, heeft met succes nieuwe zakelijke strategieën, organisatorische verbeteringen en groei-initiatieven geïntroduceerd. Voorheen was Weber reeds de grote baas bij Palace Entertainment, LLC, het grootste waterpark en family entertainment bedrijf in de VS. Daarvoor was hij de CEO van Paramount Parks, Inc van 2002 tot 2006. Weber heeft verschillende diploma’s en een doctoraat behaald. Ondanks zijn interim-functie hoopt Six Flags dat Weber de groep al meteen verder op de juiste rails zet, na de recente financiële perikelen.

"Ik ben heel blij met deze kans om als interim-president en Chief Executive Officer van Six Flags," vertelde Weber in een persbericht. "Het bedrijf heeft grote vooruitgang geboekt om het park te verbeteren en heeft aanzienlijk zijn uistaande schulden verminderd. Hierdoor is de weg vrijgemaakt voor Six Flags om verder te investeren in haar activiteiten om zo de bezoekers te blijven verrassen. Ik dank de toegewijde medewerkers uit Six Flags voor hun blijvende inzet in onze onderneming.”
 
Het bedrijf heeft meteen ook bekendgemaakt Mark Shapiro, de voormalige CEO en lid van de Raad van Bestuur, niet langer meer verbonden is met het bedrijf.