Zip’s Wild Event in Walibi World

2010-05-WalibiWorld

Op zaterdag 19 juni kunnen veel jongeren hun Zip your Lip actie afsluiten in Walibi World. Na sluitingstijd blijven de poorten van Walibi World exclusief open tot 21:00 uur. Deelnemers eten 24 uur niets en drinken alleen water en thee en laten zich hiervoor sponsoren. 
 

Deelnemers Zip your Lip sluiten actie af op 19 juni in Walibi World

Op zaterdag 19 juni kunnen veel jongeren hun Zip your Lip actie afsluiten in Walibi World. Na sluitingstijd blijven de poorten van Walibi World exclusief open tot 21:00 uur. Deelnemers eten 24 uur niets en drinken alleen water en thee en laten zich hiervoor sponsoren. Een sponsorbedrag van 48 euro geeft gratis entree tot het park (ook overdag) en toffe extra’s zoals een optreden van o.a. Nikki, Rivelino en Anny.

Walibi World kleurt oranje

Walibi World opent ’s ochtends gewoon haar poorten, maar na sluitingstijd is alleen open voor deelnemers van Zip your Lip. Zo kunnen deze Zippers hun actiedag afsluiten in Walibi World. De jongeren kunnen dan volop genieten van een aantal attracties zonder in de rij te staan. Overdag is er de mogelijkheid om in het Walibi Theater naar de WK wedstrijd Nederland - Japan te kijken en wordt er een recordpoging gedaan voor de grootste rap op het Zip your Lip-nummer ‘Maak een verschil’. Om het festijn af te sluiten geeft Nikki een spetterend optreden en maakt ze de uitslag van Zip your Lip 2010 bekend.

Doe mee en red levens

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor dit unieke event via wildevent.zipyourlip.nl Deelnemen kan uitsluitend online. Het doel van Zip your Lip is om dit jaar 500.000 euro op te halen. Hiermee kunnen ruim 20.000 jongeren geholpen worden. Deze jongeren in Afrika strijden dagelijks tegen de gevolgen van hiv en aids. Om dat doel kracht bij te zetten, wordt Zip’s Wild Event in Walibi World georganiseerd. Haal een minimum bedrag op van 48 euro voor aidswezen in Afrika en krijg gratis toegang tot Zip’s Wild Event in Walibi World.

World Vision

Zip your Lip is de jongerenactie van ontwikkelingsorganisatie World Vision.
Doel van de actie? Jongeren in Nederland en België bewust maken van de situatie rondom de hiv- en aidsproblematiek in Oeganda, Oost-Congo en Somaliland.
Opgeven en meer informatie: wildevent.zipyourlip.nl.
Elke 24 euro geeft een kind in Oeganda, Oost-Congo en Somaliland kans op een betere toekomst.
Help twee jongeren en ontvang een gratis kaartje voor Zip’s Wild Event in Walibi World.