The Great Escape kindvriendelijk

2010-05-GreatEscape-Comet

Het Six Flags park nabij New York, The Great Escape & Splashwater Kingdom, kondigde enkele nieuwe aanvullingen aan voor het huidige seizoen. Aanstaande weekend zullen de bezoekers van het park een extra stukje geschiedenis kunnen meebeleven in het opgeknpate kasteel van Assepoester.  

Assepoester ook in Six Flags park

Het Six Flags park nabij New York, The Great Escape & Splashwater Kingdom, bekend van onder meer the Comet, kondigde enkele nieuwe aanvullingen aan voor het huidige seizoen. Aanstaande weekend zullen de bezoekers van het park een extra stukje geschiedenis kunnen meebeleven in het opgeknpate kasteel van Assepoester. Ook is er de nieuwe Storytown Train.

"We zijn zeer gelukkig met de prachtige tradities hier in The Great Escape", aldus Don McCoy, directeur van de eigendommen van The Great Escape. "Al 57 jaar komen families hier om mooie herinneringen te maken. Met ons nostalgisch aanbod hopen we een vertrouwd gegeven te kunnen aanreiken aan die mensen die graag nog eens terugkomen om hun kindertijd te herinneren en te herbeleven."

Cinderella's Castle dient sinds 1979 als een centrale plaats in Carousel Plaza. Dit jaar zal er voor alle prinsessen nog meer magie zijn. Het ganse kasteel werd volledig heropgebouwd, van de fundering af. Het biedt nu een perfecte achtergrond voor de pompoenenkoets en voor Assepoester zelf uiteraard.

De bijgewerkte Storytown Train zal een tocht maken doorheen de vroege jaren van Storytown, de Verenigde Staten van Amerika en The Great Escape zelf. Populaire kinderlieddeuntjes werden heropgefrist en weerklinken langsheen het traject. Er zullen ook elementen zijn uit de eerste jaren van Ghost Town evenals herinneringen aan het populaire, exotische moeras van Jungleland. Ook leuk zijn de toevoegingen van Humpty Dumpty, de purperen koe Popo met Hickory Dickory Dock en nog veel meer op de trein.