Decor stuntshow in de maak

2010-04-Hellendoorn

In Avonturenpark Hellendoorn wordt op dit moment hard gewerkt aan het decor voor de spectaculaire live stuntshow ‘Excalibur’. In het park zal een ruïne van een oud kasteel herrijzen, waar deze zomer de legende van het zwaard Excalibur tot leven zal komen.
 

Avonturenpark Hellendoorn bouwt decor voor ‘Excalibur’

In Avonturenpark Hellendoorn wordt op dit moment hard gewerkt aan het decor voor de spectaculaire live stuntshow ‘Excalibur’. In het park zal een ruïne van een oud kasteel herrijzen, waar deze zomer de legende van het zwaard Excalibur tot leven zal komen. De show zit boordevol actie van stoere ridders te paard en een draak. Speciaal voor de show wordt door het team van Avonturenpark Hellendoorn een gevaarlijk uitziende draak vervaardigd. Een stukje techniek moet er voor zorgen dat de draak tot leven komt.

Van 7 juli tot en met 5 september is iedere dag de spectaculaire live stuntshow ‘Excalibur’ te zien. Beleef het avontuur van Koning Arthur’s magische zwaard. Jong en oud zullen op het puntje van hun stoel zitten tijdens deze spannende show, boordevol stoere ridders te paard en bloedstollende actie! In deze avontuurlijke voorstelling ontdekken twee kinderen de ruïne van een oud kasteel, waar de legende van het zwaard Excalibur weer tot leven komt.

‘Excalibur’ is een unieke stuntshow boordevol special effects, geschikt voor het hele gezin.