Internationale comeback van Captain EO

2009-12-CaptainEO

Verschillende Disney-parken verwelkomen Captain EO terug. Deze 3D-film is een ruimte-fantasie, waarbij dans en muziek centraal staan. De film geniet vooral bekendheid omwille van de hoofdrolspeler, Michael Jackson.
 

Michael Jackson hype ook in Disney

Verschillende Disney-parken verwelkomen Captain EO terug. Deze 3D-film is een ruimte-fantasie, waarbij dans en muziek centraal staan. De film geniet vooral bekendheid omwille van de hoofdrolspeler, Michael Jackson. Met Francis Ford Coppola als regisseur en George Lucas als producer, had Disney meteen ook sterke mensen achter de schermen.

In deze Disney-klassieker die ongeveer 17 minuten duurt, neemt de superster het op tegen vreemde wezens onder aanvoering van de Supreme Leader, om met de kracht van dans, licht en muziek een kleurloze planeet te transformeren in een wereld van geluk.

In februari mochten de mensen in Californië reeds genieten van de comeback van Captain EO. In Het Japanse Tokyo Disneyland zou de film een jaar lang getoond worden, vanaf 1 juli. Het Amerikaanse themapark Epcot in Walt Disney World Resort te Orlando zal de Captain EO attractie verwelkomen op 2 juli. Ook Parijs zou vanaf 12 juni Captain EO opnieuw vertonen.