Nieuw festival in Walibi World

2010-04-WW

Op 6, 7 en 8 mei is Walibi World het decor van het nieuwe ‘Fantasy Festival’. Het is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis dat een pretpark een festival organiseert met het thema ‘Fantasy’. 
 

Fantasie wordt werkelijkheid in Walibi World

Op 6, 7 en 8 mei is Walibi World het decor van het nieuwe ‘Fantasy Festival’. Het is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis dat een pretpark een festival organiseert met het thema ‘Fantasy’. Bezoekers kunnen onder andere genieten van live acts, shows, meet en greets met fantasy figuren en een fantasy fair. Walibi World is tijdens het festival tot 22.00 uur open.

In een speciaal gethematiseerd gebied staat de bezoeker vele verrassingen te wachten. Van een ontmoeting met de helden uit ‘Lord of the Rings’ tot aan speciale vuur acts. Zelfs de bomen komen tot leven. Tevens is  het fantasy house ‘Alice in Fantasyland’ geopend. In deze attractie laten acteurs de hele familie de wondere wereld van Alice beleven. Het festival eindigt om 22.00 uur met een finale show met vele special effects.

Festivals in Walibi World
Walibi World loopt voorop in de organisatie van festivals. Zo organiseert het park het oud en nieuw festival in de zomer en de populaire ‘Halloween Fright Nights’ in oktober. Met het Fantasy Festival wil het park in de meivakantie haar bezoekers een extra beleving bieden. “Ons doel is om onze gasten een dag vol verrassingen te bezorgen, die ze nergens anders kunnen vinden.”, aldus directrice Mascha van Till van Walibi World.

Lange lentedagen
Walibi World is tijdens het festival tot 22.00 uur open. Voor de prijs van een normaal entreebewijs kunnen bezoekers op deze dagen extra lang genieten van de sfeer, activiteiten, shows en natuurlijk de attracties. Overige dagen in de meivakantie is het park ook langer geopend, tot 20.00 uur. Meer informatie over het festival en het volledige programma staat vermeld op www.walibiworld.nl