Brits park sluit plots de deuren

2010-04-PleasureIsland

Pleasure Island Theme Park in het Britse Cleethorpes is plotseling gesloten, waardoor er ongeveer 200 mensen zonder werk zitten. Afgelopen week kregen de werknemers een brief van Melanie Wood, de directrice van het park, waarin hun contract met onmiddellijke ingang beëindigd werd.

Pleasure Island gesloten voor onbepaalde duur

Het Britse familie themapark, Pleasure Island, in Cleethorpes, heeft zeer onverwacht haar deuren gesloten, waardoor er ongeveer 200 mensen zonder werk zitten. Afgelopen week kregen de werknemers een brief van Melanie Wood, de directrice van het park, waarin hun contract met onmiddellijke ingang beëindigd werd. Bezoekers konden het park niet meer betreden.

Het is momenteel niet helemaal duidelijk waarom het park zo plots haar deuren sluit. Het gemeentebestuur is blijkbaar alvast begonnen met gesprekken om de toekomst van het park veilig te stellen.

Voor de mensen die een Pleasure Island Season Pass hadden gekocht, is er toch nog een lichtpunt, want het grootste Britse themapark Alton Towers heeft besloten om die mensen een 50£ reductie aan te bieden op hun jaarpas.