20 miljoenste bezoeker voor Movie Park Germany

2010-04-MPG

Movie Park Germany verwacht zaterdag 17 april de 20 miljoenste bezoeker sinds de opening in 1996. Het film- en entertainmentpark in Bottrop-Kirchhellen laat dit niet ongemerkt voorbij gaan. Degene die de draaipoortjes passeert als 20 miljoenste, krijgt van Movie Park een 5-daagse reis voor vier personen naar Hollywood.

Geluksvogel krijgt reis naar Hollywood voor vier personen

Movie Park Germany verwacht zaterdag 17 april de 20 miljoenste bezoeker sinds de opening in 1996. Het film- en entertainmentpark in Bottrop-Kirchhellen, op 2 uurtjes rijden vanuit Antwerpen, laat dit niet ongemerkt voorbij gaan. Degene die de draaipoortjes passeert als 20 miljoenste, krijgt van Movie Park een 5-daagse reis voor vier personen naar Hollywood. Om precies te zijn Los Angeles en San Diego. Om binnen het thema film te blijven, ontbreekt ook een bezoek aan de Universal Studios niet.

In het 14-jarige bestaan is Movie Park uitgegroeid tot een attractiepark voor het hele gezin rond het thema film. Het verklaart de keuze voor het cadeau voor de 20 miljoenste bezoeker. "2010 is voor Movie Park Germany het Jaar van het Entertainment met drie nieuwe shows voor het hele gezin. Ik ben bijzonder trots op de show die we vanaf mei als enige in Europa aan het publiek kunnen laten zien: X-Men: REVENGE: The Ultimate Action Show.  Om onze 20 miljoenste bezoeker te eren blijven we binnen dit thema entertainment. Want Hollywood is natuurlijk entertainment pur sang," aldus Wouter Dekkers, de Nederlandse general manager van Movie Park Germany.