Toverland steunt Week van Autisme met succes!

2010-04-Toverland-autisme

Tijdens de landelijke Autismeweek kunnen gezinnen met een autistisch kind allerlei leuke uitjes met een flinke korting of zelfs gratis bezoeken. Zo kunnen zij ondermeer gratis naar het Golfbad in Oss en met korting naar BillyBird Hemelrijk. Op 10 april wordt deze gezellige week afgesloten met een magische dag in Attractiepark Toverland.
  

Landelijke Autismeweek gesteund door Toverland

Stavast en de NVA organiseren tijdens de landelijke Autismeweek van 2 t/m 10 april 2010 activiteiten voor gezinnen met een autistisch kind.
Autistische kinderen bezoeken deze week leuke activiteiten en als afsluiter kunnen zij op 10 april genieten van een magisch dagje naar Attractiepark Toverland voor maar € 12,50 per persoon.
Iedereen met een Persoons Gebonden Budget (PGB) heeft zich hiervoor kunnen aanmelden, en dat is inmiddels dan ook volop gedaan! Attractiepark Toverland heeft inmiddels ruim 100 aanmeldingen ontvangen.

Toverland steunt de Landelijke Autismeweek
Tijdens de landelijke Autismeweek kunnen gezinnen met een autistisch kind allerlei leuke uitjes met een flinke korting of zelfs gratis bezoeken. Zo kunnen zij ondermeer gratis naar het Golfbad in Oss en met korting naar BillyBird Hemelrijk. Op 10 april wordt deze gezellige week afgesloten met een magische dag in Attractiepark Toverland. Toverland biedt kinderen en jongeren met autisme en diens broertjes en zusjes de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Natuurlijk vooral om plezier te hebben met elkaar, maar ook om van elkaar te leren. Voor ouders en verzorgers kan het ook een gelegenheid zijn om in contact te komen met andere ouders of verzorgers en eventueel ervaringen uit te wisselen.

Stichting StaVast
StaVast is een organisatie die zorg verleent aan kinderen en jongeren met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, angststoornissen en hechtingsproblematiek.  Zij streven ernaar om kinderen en jongeren een geweldige tijd te bezorgen en dat hun ouders en verzorgers ontlast worden. Om die reden wordt jaarlijks de landelijke Autismeweek georganiseerd.