60 jaar Drayton Manor

2010-03-happy-feet

Drayton Manor Theme Park, gelegen in het Engelse Staffordshire, zal in haar 4D-bioscoop een nieuwe film spelen, namelijk het met een Oscar bekroonde Happy Feet.
 

Happy Feet 4D voor Drayton Manor Theme Park

Het seizoen 2010 begint op 20 maart en staat in teken van de 60e verjaardag van het park. Het Britse pretpark heeft enkele unieke attracties, waaronder Shockwave, de enige stand-up achtbaan in Europa. Voor 2010 weet het park de bezoeker te verrassen met een speciaal aangepaste filmversie van Happy Feet, met een looptijd van 12 minuten waarin het verhaal van de pinguïn Mumble verteld wordt. Onze held probeert zijn pinguïn-vrienden van de hongersdood te redden, nadat mensen door de overdreven visvangst hun voedsel stalen.

Het hoeft niet gezegd te worden dat de film doorspekt is met sensationele speciale effecten die de 4D-ervaring naar een hoger niveau zullen tillen. Stoelen kunnen individueel bewegen, effecten verrassen de bezoeker zoals nevels van water, luchtstoten en verschillende geurexplosies. Dit alles geeft een extra dimensie aan de 3D-film.

De film zal getoond worden op regelmatige tijdstippen gedurende de ganse dag. Deze film zal slechts één van de vele verrassingen zijn die Drayton Manor in petto heeft voor de bezoekers.

Colin Bryan, Managing Director van Drayton Manor Theme Park vertelt: "We zijn zeer verheugd om een met oscar bekroonde film te laten zien in ons park dit jaar. De 4D cinema biedt fantastisch entertainment voor alle leeftijden, en we wilden iets extra geven van entertainment tijdens onze Diamanten Jubileum.
We zijn ontzettend trots op onze 60ste verjaardag en hopen dat iedereen die een bezoek aan het park brengt dit jaar, zal genieten van de sfeer."