Drawn to Life

Nieuwe Cirque du Soleil Productie in Disney Springs

Cirque du Soleil Entertainment Group en Disney Parks, Experiences and Products kondigden de komst van een nieuwe show aan in het Walt Disney World Resort voor 2020: Drawn to Life.

De regie van de nieuwe productie ‘Drawn to Life’ van Cirque du Soleil is in handen van Michel Laprise. De Creatieve Directeur is Fabrice Becker. Hun samenwerking weerspiegelt ook de goede relaties tussen Cirque du Soleil, Walt Disney Animation Studios en Walt Disney Imagineering.
De officiële première staat gepland op 17 april, maar vanaf 20 maart zijn er al enkele previews van de show te bewonderen. ‘Drawn to Life’ wordt opgevoerd in Disney Springs. 

20200228 WDW CdS1200800 1

Daniel Lamarre, de CEO van Cirque du Soleil Entertainment Group President licht alvast een beetje toe: "Voor Cirque du Soleil is dit een mooie manier om een eerbetoon te brengen aan Disney, voor hun nalatenschap betreffende animatie. Deze nieuwe productie geeft ons de kans om te beklemtonen hoe vereerd we zijn betreffende onze nauwe en unieke samenwerking met de collega’s van Walt Disney World om het publiek steeds opnieuw nieuwe en opwindende ervaringen te doen beleven."

‘Drawn to Life’ is het resultaat van jarenlang onderzoek, mass’as ervaring en een uitzonderlijke samenwerking tussen twee top-bedrijven in de entertainment wereld. De show brengt het verhaal van Julie, een moedige en vastbesloten jongedame die een onverwacht cadeau krijgt van haar overleden vader in de vorm van een niet afgewerkt stukje cartoon. Samen met een verrassend potlood begint ze aan een inspirerende tocht die haar doorheen allerlei Disney herinneringen brengt. Zo ontdekt ze nieuwe mogelijkheden en animeert ze zelf het verhaal van haar toekomst.

20200228 WDW CdS1200800 2

Drawn to Life zal bezoekers van alle leeftijden begeesteren. Ze worden als het ware meegesleurd in de wereld van Disney animatie, waarbij er ook een duidelijke handtekening van Cirque du Soleil aanwezig is. 
Met een internationale cast van meer dan 65 artiesten wil het Cirque du Soleil theater, gelegen in Disney Springs in het Walt Disney World Resort tot 1580 bezoekers per voorstelling verwelkomen, gedurende 5 dagen in de week.

Tickets zijn nu reeds te bestellen via cirquedusoleil.com.