Nickelodeon Adventure Park

Nieuw indoor-park geopend

In het Britse Lakeside in Essex is men attractie rijker met Nickelodeon Adventure Park, een indoor recreatiecentrum waar kinderen allerlei avonturen kunnen ervaren.

Het Nickelodeon Adventure Park is het eerste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk en heeft een binnenruimte van meer dan 4600 m2. Het complex heeft ene capaciteit voor 2000 bezoekers.

20200229 Nick Adv Lakeside1200800 1

Nickelodeon Adventure Park bestaat uit vier themaspelzones, allemaal in teken van diverse personages uit de cartoonportfolio van Nickelodeon: denk aan figuren zoals SpongeBob SquarePants, Rugrats, PAW Patrol en de Teenage Mutant Ninja Turtles.
Er is ook een Nick Central-zone waar kinderen kunnen genieten van monster-machine-racen, kleurrijke klimbuizen en een maak-je-eigen-constellatie-ervaring met in de hoofdrol Dora the Explorer.Het indoor park heeft ook een 4D cinema-zaal.
Behalve de themazones en de 4D-bioscoop, kunnen bezoekers ook genieten in het Nickelodeon Adventure Park van een gethematiseerd café en een specifieke cadeauwinkel. Het complex is ook voorzien om verschillende privéfeestjes te geven, waarbij gekostumeerde personages een hoofdrol spelen. Deze karakters lopen uiteraard ook doorheen het speelpark om de ervaring van iedereen gedurende de dag te verbeteren.

20200229 Nick Adv Lakeside1200800 2

Nickelodeon Adventure Park maakt deel uit van de Spaanse operator Parques Reunidos. 
De Britse directeur van Parques Reunidos, James Eels, licht de visie van zijn bedrijf toe: “We hebben een gat in de markt geconstateerd voor een indoor familie-vrijetijdsbesteding in deze regio."
Het complex maakt deel uit van een populaire winkelgebied dat mee gerenoveerd en uitgebreid wordt. De totale investering bedraagt 72 miljoen Britse Ponden.

Info en foto's: Nickelodeon Adventure Park