Meer Peppa Pig in Heide Park Resort

Peppa Pig Lang krijgt extra attractie

Het nieuwe seizoen van Heide Park Resort staat in teken van de uitbreiding van Peppa Pig Land met de attractie " Peppas Ballonfahrt". Ook in het resort kunnen mensen nu nog meer Peppa Pig kamers boeken.

De populaire kinderserie Peppa Pig was de inspiratie voor Heide Park in 2018 om een nieuw land te openen in teken van deze cartoonfiguur. Dit jaar opent het park een nieuwe attractie in het gebied en ook nieuwe Peppa Pig kamers werden geïntroduceerd in het overnachtingsaanbod. Bovendien gaat Heide Park Resort op zoek naar de grootste Peppa Pig-fans in Duitsland, waarbij een overnachting kan gewonnen worden, evenals een exclusieve meet and greet met de hoofdpersonen van deze kinderserie.

20200218 PeppasBallonfahrt1200800 2

Het nieuwe pretparkseizoen in Heide Park begint op 28 maart 2020. Het in 2018 geopende Peppa Pig Land krijgt er dit seizoen een nieuwe attractie bij: "Peppas Ballonfahrt". In acht kleurrijke gondels kunnen alle kleine en grote fans van het brutale varkensmeisje naar hoge hoogten klimmen zoals in een echte luchtballon. Deze draaimolen wordt opgeleverd door de Italiaanse fabrikant Technical Park. Ze brengt de bezoekers tot op ongeveer 8 meter hoogte. De nieuwe attractie is toegankelijk door kinderen vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1,30 meter; jongere en kleinere kinderen kunnen uiteraard ook plaatsnemen in deze ballonvaart, maar dan wel vergezeld door een volwassene.

Terug op de begane grond valt er nog heel wat te ontdekken in Peppa Pig Land. Zo kun je het huis van de familie Peppa bezoeken. Of op Schorschs’ dinosaurussen rijden doorheen zes spannende scènes. Je kan ook een ritje maken met de trein vanaf opa Pig of een spannende boottocht ondernemen met Peppa en haar vrienden. Op de Meet & Greet locatie is er de mogelijkheid om Peppa en het kleine broertje Schorsch te ontmoeten. 

"Peppa Pig is enorm populair bij kinderen en we hebben veel positieve feedback ontvangen over onze nieuwigheid, zelfs vóór het begin van het seizoen.", aldus Sabrina de Carvalho, directeur van het Heide Park Resort. “Onze vorige drie Peppa Pig-kamers in het Heide Park Adventure Hotel waren al in mei vorig jaar volgeboekt. We zijn daarom blij dat we niet alleen de attractie, maar ook de accommodatie voor onze gasten kunnen uitbreiden. We kijken uit naar een geweldig seizoen ”

20200218 PeppasBallonfahrt1200800 1

De themawereld van Peppa Pig Land is gebaseerd op de populaire animatieserie Peppa Pig van Entertainment One. Naast de ballonvaart worden er vijf nieuwe Peppa Pig-kamers gecreëerd in het avonturenhotel van het Heide Park Resort.

Info en foto's: Heide Park Resort