Wonder Woman komt naar Gardaland

Vele nieuwigheden in Gardaland

In afwachting van de opening van het nieuwe LEGOLAND® Water Park Gardaland, kunnen bezoekers in 2020 toch nog vele andere nieuwtjes ontdekken in Gardaland Resort: 44 CATS Rock Show, Wonder Woman – the 4D Experience, Gardaland Awards en Aqua Fantasia Show

Op zaterdag 28 maart gaan de poorten van Gardaland Resort open voor een nieuw seizoen. Het Italiaanse themapark, dat deel uitmaakt van de Merlin Entertainmentsgroep, presenteert verschillende nieuwigheden dit seizoen, in afwachting van de opening van het eerste Europese LEGOLAND® Water Park later dit jaar.

20200117 Gardaland1200800 2

Het officiële startschot voor het nieuwe seizoen wordt zaterdag 28 maart 2020 gegeven maar in de 2 weekenden voorafgaand voorziet het park een speciale vooropening, exclusief bedacht en gewijd aan de allerkleinsten. In de weekenden van 14-15 en 21-22 maart zullen ter ere van het evenement Prezzemolo & Friends enkele gebieden van het themapark toegankelijk zijn: Peppa Pig Land, Fantasy Kingdom, Prezzemolo Land, Prezzemolo Magic Village, area Medioevale en Foresta Incantata.
Verder zijn er ook vier Adventure-attracties open: Magic House, Jungle Rapids, Mammut en Blue Tornado. 

Voor de allerkleinste bezoekers is het uitkijken naar de komst van 44 Cats, een van de populairste TV-series voor kinderen in Italië! De grappige hoofdrolspelers Lampo, Milady, Pilou en Meatball maken hun opwachting in Gardaland en treden er live op in de 44 Cats Rock Show. De show is drie keer per dag te bewonderen in Arena Hawaii.

Voor een meer volwassen publiek met een passie voor film en op zoek naar steeds meeslepender ervaringen, biedt Gardaland 'Wonder Woman – The 4D Experience'. In juni 2020 wordt het tweede hoofdstuk van de sage verwacht in de cinema, maar in tussentijd kunnen bezoekers in Gardaland reeds kennis maken met deze superheldin. Je wordt als het ware katapulteerd in deze superspannende film. Het gevoelt wordt versterkt door buitengewone special effects en het gebruik van een speciale bril. Dankzij een speciale aanpassing van de film hebben de bezoekers van Gardaland het idee de avonturen van Diana in eigen persoon te beleven. Na samen met de Amerikaanse piloot Steve het eiland Paradiso te hebben verlaten, vecht je voor de bevrijding van de mensheid uit de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog en om de vrede in de wereld van de mensen terug te brengen. 

Op de planken van het Gardaland Theatre gaat er ook een nieuwe show van start: Gardaland Awards - Life is a movie, een nieuwe en fantastische live musical die meeneemt op reis door de filmwereld en alle cults van de geschiedenis opnieuw laat beleven: van Moulin Rouge en The Bodyguard tot La La Land. Live gezongen nummers, bijzondere special effects, spectaculaire decors, verrassende acrobatiek en geweldige choreografieën wachten de bezoekers voor een show van de bovenste plank.  

Op het gebied van shows mag je ook Aqua Fantasia – Verhalen van water, licht en kleuren niet missen,  een uniek spektakel van dansende fonteinen dat meerdere keren per dag wordt opgevoerd op Piazza Ramses: de indrukwekkende waterstralen en bogen van verschillende kleuren die op het ritme van de muziek bewegen, spreken zo tot de verbeelding dat de bezoekers geboeid en ademloos zullen blijven staan kijken. 

20200117 Gardaland1200800 1

LEGOLAND® Water Park: het grote nieuws van 2020
Het eerste LEGOLAND Water Park van Europa komt naar Gardaland Resort, dat reeds bestaat uit een attractiepark, drie themahotels en Gardaland SEA LIFE Aquarium.
De opening is gepland op 28 mei 2020. Het LEGOLAND® Water Park Gardaland zal overigens het allereerste ter wereld zijn dat is aangelegd in een Park dat niet van het merk LEGOLAND is.