The Rainforest in Chessington World of Adventures

Ook Elmer komt naar Chessington

Het Britse Chessington World of Adventures Resort opent een nieuw themaland voor het komende seizoen: the Rainforest. De nieuwe zone zal 3 nieuwe attracties meekrijgen.

Chessington World of Adventures is een familiepark nabij Londen. Bij de start van nieuwe seizoen zal het park een nieuwe themazone openen: the Rainforest.

20200117 CWoA Rainforest1200800 1

De bezoekers zullen dit regenwoud op verschillende manieren kunnen ontdekken. Zo kunnen ze het stuur nemen als Jungle Rangers en een avontuurlijke route afleggen. Ook opent er een mini-waterbaan, River Rafts. Tenslotte is er Treetop Hoppers waar de bezoekers op en neer wippen. In dit gebied kunnen de avonturiers bovendien echte dieren spotten zoals schildpadden en capibara’s.  
The Rainforest zal het elfde themagebied worden in Chessington World of Adventures. Het nieuwe gebied zou ook educatief zijn om de mensen meer bewust te maken over de rol en de belangrijkheid van het regenwoud, en vooral het behoud ervan.

20200117 CWoA Rainforest1200800 2

Daarnaast komt er ook nog een grote draaimolen in Chessington World of Adventures: ‘Elmer’s Flying Jumbos’, geinspireerd op een creatie van David McKee. Het betreft hier de bekende olifant Elmer, een olifant die met kleurrijke lappenstof gemaakt is. De carrousel zal dan ook kleurrijke olifanten krijgen.