Twee Vekoma achtbanen voor Tripsdrill

20200617-Tripsdrill-Voldamp

In het Duitse Erlebnispark Tripsdrill openen dit jaar maar liefst twee achtbanen, beiden unieke achtbanen door Vekoma ontworpen: ‘Volldampf’ en ‘Hals-über-Kopf’.

Saven geopend in Fårup Sommerland

20200616-Saven

Het Deense pretpark Fårup Sommerland opende recent haar poorten, in dit post-COVID-19 tijdperk. Meteen werd ook op feestelijke wijze de familie-achtbaan Saven geopend, een creatie van het Nederlandse bedrijf Vekoma.

Gezamelijk initiatief van Belgische parken

20200422-BelgoParks

Normaal gezien openen de meeste Belgische pretparken en dierentuinen hun poorten in de Paasvakantie voor een spetterend seizoen. Door de Corona-crisis is dit helaas niet kunnen gebeuren. Onder de vlag van Belgoparks, wil men gezamelijk maatregelen nemen voor een veilige heropening van de Belgische pretparken.

Drawn to Life

20200228-WDW-CdS

Cirque du Soleil Entertainment Group en Disney Parks, Experiences and Products kondigden de komst van een nieuwe show aan in het Walt Disney World Resort voor 2020: Drawn to Life.

Nickelodeon Adventure Park

20200229-Nick-Adv-Lakeside

In het Britse Lakeside in Essex is men attractie rijker met Nickelodeon Adventure Park, een indoor recreatiecentrum waar kinderen allerlei avonturen kunnen ervaren.