Nieuwe spectaculaire ride voor Fort Fun

Zamperla levert Thunderbirds

Het Duitse pretpark Fort Fun, gelegen in het mooie Sauerland, presenteert in 2019 een nieuwe attractie, een première voor Duitsland, na een jaar waarin het park een mooie groei kende...

20190205 FortFun ThunderBirds180Fort Fun Abenteuerland kan terugblikken op een succesvol 2018, ondanks de zeer warme zomer. Het aantal bezoekers nam toe met 6,7%. Qua pure resultaten was er zelfs een verdrievoudiging.
Het parkmanagement is uiteraard tevreden over dit zeer goede resultaat en ziet dit als een bevestiging van de strategie waarin kleine stappen worden gezet. Zo wil het park vooral investeren in het verbeteren van de bestaande infrastructuur. De klassiekers van het park genieten van een volledige renovatie. Ook worden nieuwe evenementen geïntroduceerd, zoals de Kinderdag of Oktoberfest.
Het zorgt alvast voor het verhogen van de tevredenheid bij de bezoekers. 

De volgende stap is de toevoeging van een nieuwe attractie voor het nieuwe seizoen: Thunderbirds, een zogenaamde Air Race 8.2 van Zamperla.
Deze nieuwe attractie is tevens een absolute première voor Duitsland.

Voor het eerst in meer dan 10 jaar investeert Fort Fun meer dan een miljoen euro in een enkele attractie.
Thunderbirds krijgt een Indianen thema.
De Air Race 8.2 biedt een spannende rit aan, waarbij de bezoekers aan boord van de attractie zelf allerlei acrobatische stunts kunnen uithalen. 

20190205 FortFun ThunderBirds1200700

De nieuwe attractie is gepland om te openen in mei 2019.

Foto's: Fort Fun