Gardaland Magic Hotel

Investering van 20 miljoen Euro

Op 31 mei 2019 opent het Gardaland Magic Hotel, het nieuwe 4-sterrenhotel in Gardaland Resort. De bouw heeft een investering van 20 miljoen euro gekost. Het hotel bestaat uit 128 ruime themakamers met drie verschillende sfeervolle settings: Foresta Incantata, Cristallo Magico en Grande Mago. 

I20190205 Gardaland MagicHotel180n de kamers Foresta Incantata (Magische woud) voelen de gasten zich bewoners van een magisch woud: de volwassen gasten slapen aan de voet van een indrukwekkende pratende boom en de kinderen brengen de nacht door onder wonderbaarlijke reuzenpaddenstoelen, bloemen en grappige vervlechtingen van klimplanten.
Wie kiest voor de kamer Cristallo Magico (Magisch ijskasteel) brengt de nacht door in een fantastisch glinsterend ijskasteel; de volwassen gasten zijn de koning en de koningin van een betoverd koninkrijk, bewoond door magische wezens, terwijl de kinderen, verkleed als onbevreesde ridders, de bewaarders zijn van enorme schilden en zwaarden ter verdediging van het kasteel. Iedereen slaapt omringd door indrukwekkende ijssculpturen, in een wereld waar witte gevleugelde eenhoorns en vliegende draken het luchtruim bevolken.
In de kamer van de Grande Mago (Huis van de tovenaar) wonen de gasten in het huis van de tovenaar. De volwassen gasten slapen onder zijn magische hoed en bewonderen zwevende fantasie-eilanden, terwijl de kinderen leerlingen zijn van de Grote Tovenaar en leren met magische toverspreuken oude en geheime boeken te laten vliegen.

Een overnachting in Gardaland Magic Hotel zal voor kinderen en hun families een droom zijn die uitkomt, een reis door een betoverend rijk die het bezoek aan het Park verlengt en omzet in een reiservaring zonder onderbrekingen. Een unieke plek waar je kunt reizen met je fantasie en plezier kunt maken, helemaal volgens de beste traditie van Gardaland.

Gardaland Magic Hotel staat naast de andere twee Hotels van het Resort, Gardaland Hotel en Gardaland Adventure Hotel, waarmee het een groot waterpark deelt, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag in Gardaland Park of Gardaland SEA LIFE Aquarium. Met de opening van Gardaland Magic Hotel, bereikt Gardaland Resort het ongelooflijke aanbod van 475 kamers – waarvan 257 geheel in thema – en wordt zo het eerste en enige Italiaanse resort van themahotels.
In afwachting van de grote opening van Gardaland Magic Hotel, kunnen de bezoekers blijven genieten van al het amusement dat het Park biedt, ook tijdens een overnachting in een van de twee hotels van het Resort, Gardaland Hotel en Gardaland Adventure Hotel.

20190205 Gardaland MagicHotel1200800

Gardaland Resort is geopend van 30 maart tot en met 3 november.