Nieuwigheden in Gardaland Park voor 2019

Foresta Incantata, Sequia Magic Loop en Magic Elements

Op 30 maart begint het seizoen in het Italiaanse Gardaland Park waarbij een gans jaar vol magie wordt aangekondigd. Gardaland Resort biedt de bezoeker een bijzondere reis vol avontuur en fantasie, en vooral magie. Net daarom besluit het park om het ganse seizoen aan wereld van de magie te wijden... 

20190205 Gardaland NewSeason1802019 brengt alvast enkele nieuwigheden naar Gardaland. Zo is er op de eerste plaats Foresta Incantata, oftewel Het magische woud.
Het  Magische Woud is toegankelijk via een magische mijn en wordt een walk-through-attractie, een interactief parcours speciaal voor families die een bijzondere ervaring beleven in een wereld waar er van alles kan gebeuren, met magische planten, pratende bomen, reuzenpaddenstoelen en fantasiewezens.
Na onder de grote tovenaarshoed te zijn doorgelopen, aan de ingang van de magische poort, ontdekken onze bezoekers de geschiedenis van het Woud en worden uitgenodigd voor hun missie: het redden van het Magische Woud. De Tovenaar van Gardaland heeft de hulp van de kleine bezoekers nodig om de gemene heks tegen te houden die dreigt het Woud in steen te veranderen. De moedigste kinderen worden hulptovenaars en mogen de Tovenaar helpen de betovering te verbreken om het  Magische Woud en zijn bewoners te redden.

Voor de moedigste tovenaars en heksen die op zoek zijn naar een superspannende magische belevenis, wordt in Gardaland een grote adrenaline-attractie in een nieuwe betoverende context heropend: Sequoia Magic Loop, een spannend parcours dat een hoogte bereikt van wel 30 meter vanaf de grond en een reeks omkeringen van 180° maakt waarbij je meerdere malen de sensatie beleeft van het ondersteboven hangen.

Magie betekent ook shows!
Er zijn de hele dag door shows in het Park, te beginnen met de Welcome Show bij de opening van de toegangshekken wanneer Prezzemolo, in gezelschap van de prachtige gevleugelde feeën en ridders van het magische rijk de bezoekers ontvangt op een nieuwe speciaal gecomponeerde magische soundtrack.
In het Teatro della Fantasia wordt het stuk “La Fata delle Bolle” opgevoerd, een wervelende show met als hoofdrolspeelster een performer van internationale faam, Silvia Garuffini. Haar show werd al opgevoerd in de meest prestigieuze theaters ter wereld, en komt nu naar Gardaland om jong en oud versteld te doen staan. In Gardaland Theatre komt na het grote succes van het afgelopen seizoen “Gardaland On Broadway 2” terug, met een paar nieuwe scènes, nieuwe muziek en splinternieuwe bijzondere artiesten, natuurlijk alles live en steeds betoverender. 
Een van de nieuwtjes van 2019 is “Magic Elements”, een spectaculaire show in het theater PalaMagic met rijke special effects van video-mapping, schitterende water- en vuurspelen, vuurwerk en nog veel meer andere verrassingen. Een boeiende vertelling en een speciaal geselecteerde artistieke cast, bestaande uit getalenteerde performers, zal een voorstelling creëren met een grote visuele en emotionele impact, die het publiek versteld zal doen staan. De krachten van het goede, vertegenwoordigd door een jonge Tovenaar, zullen op de proef worden gesteld door de krachten van het kwaad en een "strijd tot de laatste toverspreuk" zal de rust en de vrede in het koninkrijk terugbrengen.

Speciaal voor onze kleinste bezoekers krijgt het themagebied Peppa Pig Land er twee nieuwe personages bij: gezinnen kunnen nu in het echt Suzy Sheep en Danny Dog ontmoeten, goede vrienden van Peppa en George, waarmee ze ook op de foto kunnen als leuke souvenir. Na het succes van het afgelopen seizoen laten de drie populaire attracties in dit gebied - het Pirateneiland, de luchtballon van Peppa Pig en het Treintje van Opa Pig - kinderen ook nu weer schitterende avonturen beleven.

20190205 Gardaland NewSeason1200800

Natuurlijk mag je een bezoek aan Gardaland SEA LIFE Aquarium niet overslaan, waar je, in het nieuwe seizoen 2019, in een nieuw spectaculair aquarium magische en fantastische Zeepaardjes kunt bewonderen, die ook in SEA LIFE geboren zijn, in het teken van de programma’s voor de bescherming van bedreigde mariene soorten. Gardaland SEA LIFE, is onderdeel van een internationale task force die voortdurend de situatie in alle zeeen ter wereld bewaakt om deze zeer tere soort te beschermen en te behouden, dus het koopt geen zeepaardjes die op open zee gevangen zijn, maar laat ze geboren worden en zich reproduceren binnen het aquarium.
En tot slot zijn er voor kinderen bovendien twee nieuwe, fantastische en onmisbare, speciale edutainmentactiviteiten, die vooraf telefonisch te bespreken zijn: een Nacht in het Aquarium, waar je slaapt te midden van alle bijzondere zeedieren en Een dag als een leeuw, waar je de emotie beleeft van een directe en exclusieve ontmoeting met die grappige zeeleeuwen.