Heerlijk Hemelrijk Festival

In Billy Bird Hemelrijk is het tijdens de Nederlandse Herfstvakantie 1 groot feest. Tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival kun je als bezoeker helemaal los gaan...

20181005 BillyBird180Ga los tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival op zondag 14 oktober. Lil Kleine, Maan, StukTV, Puinhoop Kollektiv, Famkelouise, BZB XL en vele anderen staan op het programma tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival!
Leden van Hemelrijk hebben gratis toegang tot dit evenement, je betaalt alleen €5 voor het parkeren.

Tijdens het Kinder Lichtfestijn, in het weekend van 26 t/m 28 oktober,  kunnen bezoekers genieten van 2 extra leuke attracties...
Er komt een Mega Funhouse van 20 meter lang en 10 meter hoog in het park te staan waar je eindeloos in kunt spelen. Baan je een weg door deze attractie met bewegende vloeren, verraderlijke trappen, draaiende tonnen en vele andere obstakels en speelelementen.
Ook geniet je dit jaar van een overdekt Mega Spring Paradijs. Leef je in deze tent uit op de vele springkussens! 
Raas van de achtbaan, ontdek de nieuwe Ballenfabriek en ontketen de piraat in jezelf in Binnenspeeltuin Zeeroversland. Natuurlijk wordt het park weer omgetoverd tot een magische plek vol licht, magie en betovering. 

In de Nederlandse herfstvakantie van maandag t/m vrijdag staat het knotsgekke Circus Bavaria weer in het park. Dit superleuke, doldwaze Kindercircus zit boordevol spectaculaire acts.De artiesten halen alles uit de kast om jou als bezoeker een onvergetelijk dagje uit te geven. Je kunt je kaartje vooraf reserveren voor €2,50 p.p. Zo ben je zeker van een plekje op jouw gewenste dag en tijdstip. 

20181005 BillyBird1200800