Start bouw Gardaland Magic Hotel

Derde volledig gethematiseerde hotel in Gardaland Resort

Gardaland Resort breidt uit met haar derde hotel: Gardaland Magic Hotel. Het resort investeert 20 miljoen Euro in het nieuwe complex. Op 31 mei 2019 zal het nieuwe Gardaland Magic Hotel geopend worden.

20180913 GardalandHotel180Het nieuwe hotel zal bestaan uit 128 ruime themakamers met drie verschillende en sfeervolle settings: Foresta Incantata, Cristallo Magico en Grande Mago.
Elke kamer is verdeeld in twee zones - het tweepersoonsbed aan de ene kant, de twee eenpersoonsbedden aan de andere - ontworpen om als gezin samen een unieke ervaring te beleven.

Aldo Maria Vigevani, CEO di Gardaland, vertelt meer over de investering van 20 miljoen euro die uitgetrokken wordt voor de bouw van het nieuwe 4 sterrenhotel van Gardaland. “Een behoorlijk bedrag” - zegt Vigevani - “waarmee we een magisch en betoverend koninkrijk kunnen realiseren in de hotellerie, waar tovenaars, elfen, sprekende bomen en magische wezens de kleine gasten en hun ouders een verblijf laten beleven in een betoverende en fascinerende sfeer”.
Gardaland Magic Hotel staat naast de andere twee Hotels van het Resort waarmee het een groot waterpark deelt, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag in Gardaland Park of Gardaland SEA LIFE Aquarium.

“De huidige economische situatie” - vervolgt Aldo Maria Vigevani - “laat, naast nieuwe toeristenstromen vanuit het buitenland, ook een groeiend aantal Italiaanse gasten in Gardaland Resort zien, niet alleen uit Noord-Italië, maar ook uit Midden- en Zuid-Italië. In vergelijking met dezelfde periode in 2017 hebben we een sterke groei van boekingen geconstateerd met een toename van 17,2% door Italianen, die nu 58,4% vormen van het totaal aantal boekingen in onze twee hotels. Aangemoedigd door de toename van de overnachtingsaanvragen in onze hotels - die met 4% zijn toegenomen ten opzichte van 2017 - is ons einddoel 2018 af te sluiten met het bereiken van 83% kamerbezetting voor Gardaland Hotel en van 84% voor Gardaland Adventure.”

“Het Gardameer, met zijn sterke toeristische aantrekkingskracht - dankzij de goede bereikbaarheid vanaf de snelweg, de nabijheid van de luchthaven, de aantrekkingskracht van natuur, cultuur en toeristische attracties en het gunstige klimaat” - besluit CEO Vigevani - “is van zeer gunstige invloed op dit ambitieuze project. Met GARDALAND MAGIC HOTEL kunnen we een nieuw publiek aanspreken, een publiek dat in een verblijf niet alleen functionaliteit en comfort zoekt van een 4 sterrenhotel, maar ook emoties geboden door de betoverende thema’s van het Resort en de schitterende omgeving van het Gardameer”.

20180913 GardalandHotel1200800

Deze nieuwe ontwikkeling van het Gardaland Resort bevestigt de wil van Merlin Entertaiments om het potentieel van Gardaland verder te vergroten en zijn leiderschap in familie-entertainment te bevestigen. Gardaland Resort staat binnen de Groep dan ook op de 3e plaats waar het businessomvang betreft van meer dan 120 accommodaties!