Nieuw seizoen Julianatoren gestart

Nieuwe parkshow en evenementen

Afgelopen vrijdag 30 maart, op Goede Vrijdag, opende Kinderpretpark Julianatoren haar poorten voor een nieuw seizoen. Bezoekers kunnen ook dit jaar weer genieten van alle attracties, nieuwe shows en grote evenementen. En voor de vele fans het allerbelangrijkste; meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn weer in levende lijven te ontmoeten.

20180327 JulianaToren180Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn te zien in de nieuwe parkshow “De Kroon van de Baron”. In deze spannende, interactieve show blijkt dat de kroon is verdwenen.
De vraag is of de boeven hierachter zitten? Samen met het publiek gaat het viertal op zoek naar het antwoord. Hiervoor zal gedanst, gesprongen en gezongen moeten worden. 

Ook Nieuw is de show "Op Avontuur met de Kaasschuit". ’s Ochtends rond 10u00, bij parkopening, vertellen meneer Kaasgaaf of mevrouw Suikerspin spannende verhalen over het pretpark. De verhalen gaan over de opa en oma van Jul die vroeger alle attracties hebben verzameld.
Deze show is binnenkort ook te zien is bij RTL Telekids.
De shows “De Kroon van de Baron” en “Op Avontuur met de Kaasschuit” zijn geschreven en worden uitgevoerd door Van Hoorne Entertainment. 

Het seizoen van de Julianatoren staat ook weer boordevol evenementen. Zo viert de Julianatoren de Superleuke Lenteweken, de Jul & Julia Zomerweken met Zomeravonden, worden de verjaardagen gevierd van alle vier de karakters, komen Woezel & Pip, Pipo de Clown, Fien & Teun en Thomas de Stoomlocomotief langs, wordt het weer griezelen tijdens Halloween en vind het Mega Sint Spektakel weer plaats in de Julianatoren. Al deze evenementen zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. 

20180327 JulianaTorenVIEW1200900

Behalve het pretparkseizoen start ook de TV-serie Jul & Julia.
De nieuwe serie en herhalingen zijn dagelijks te zien op RTL Telekids.