Nieuwe attractie voor Drouwenerzand Attractiepark

Freak Out voor nieuw seizoen

Drouwenerzand Attractiepark, gelegen in de Nederlandse provincie Drenthe, opent voor het nieuwe seizoen de spectaculaire thrill ride, Freak Out, gebouwd door het Nederlandse bedrijf KMG.

20180325 Drouwenerz FreakOut180Freak Out is een soort slingerattractie, waarbij aan het einde van de slingers 4 gondels zitten, waarbij elke gondel plaats biedt voor 4 personen. De capaciteit bedraagt 500 personen per uur.
De gondels draaien om de as van de slinger, terwijl die heen en weer slingert tot grote hoogtes. 

De Freak Out is een volledig nieuw exemplaar gebouwd door de Nederlandse attractiebouwer KMG te Neede. Deze attractie is geinspireerd op een andere topattractie van deze bouwer, Afterburner. Freak Out is compacter aan de grond. 

Voor de feestelijke opening werd een wedstrijd georganiseerd door het park, waarbij ‘stoere durfals’ kans maakten op de eerste unieke officiële rit tezamen met de directie van Drouwenerzand.
Voor deze eerste rit in de gloednieuwe attractie worden een vlogger, lefgozers, zoon/dochter met vader/moeder, Best Friends, oud collega van Drouwenerzand Attractiepark, gast van het Vakantiepark tijdens het Paasweekend en een nieuwsbrieflezer uitgekozen. 

20180325 Drouwenerz FreakOutVIEW 1200900

Drouwenerzand Attractiepark noenmt zich het voordeligste park van Europa. Het park biedt plezier aan voor jong en oud en gebruikt het all in principe, waarbij de toegang tot attracties, maar ook eten en drinken inbegrepen zijn in het inkomstarief.
Meer info op: www.drouwenerzand.nl