UfO restaurant in Rotterdam

Opening uitgesteld

In Rotterdam verrijst er binnenkort een nieuw pretpark, Attractiepark Rotterdam. Een van de highlights wordt ongetwijfeld UfO restaurant, een ronddraaiend restaurant op 43 meter hoogte, dat in de loop van oktober reeds haar deuren opent.

20171003 UFORotterdam180Omwille van werkzaamheden die nog niet voltooid zijn, kon het nieuwe UfO restaurant helaas nog niet openen voor gasten, maar het concept oogt alvast zeer leuk: een draaiend restaurant op 43 meter hoogte, direct naast het toekomstige Attractiepark Rotterdam in het stadsdeel Charlois.
De exploitanten van de toren, de ondernemende tweeling Sander en Robert van Oyen noemen het inmiddels zelf 'de prachtigste eetattractie van Nederland'.
Samen bedachten ze ook de naam UfO restaurant, want, aldus Sander "de vorm van het restaurant lijkt op een vliegend object." 
De ondernemende tweeling Sander en Robert van Oyen weet waar ze aan beginnen. Robert is met een achtergrond in de hotelschool tevens de commerciële man die deuren opent en zijn weg al heeft gevonden in de ondernemerswereld. Sander, voormalig marketing manager en een achtergrond in bedrijfskunde, is verantwoordelijk voor de algehele leiding en is tevens woordvoerder. "We zijn erg blij met het vertrouwen dat we hebben gekregen van Hennie van der Most. We gaan er natuurlijk weer een succes van maken en daarna kijken we hoe we onze vleugels misschien nog verder uit kunnen slaan. Vooralsnog vinden we dit een fantastisch project."

Behalve prachtig zal het vooral ook spectaculair worden, want de hele toren, met een prachtig uitzicht over de omgeving, gaat ruimte bieden aan in totaal een kleine 200 gasten met 150 gratis parkeerplaatsen. 
De toren, die eigendom is van de bekende ondernemer Hennie van der Most, staat ondertussen mooi op zijn plek. Het gevaarte werd vanuit Overijssel naar Rotterdam vervoerd. 

Het restaurant mikt naast het bedrijfsleven dat hier ‘even los van de grond’ bijeenkomsten organiseert, waarbij uiteraard ook gegeten kan worden, ook op de gewone consument.
Er bestaan verschillende mogelijkheden en arrangementen: ontbijt, lunch, high tea en verschillende grill gourmet arrangementen> Deze zijn allemaal in buffetvorm, hebben all inclusive prijzen, wat betekent dat het inclusief alle dranken is, frisdrank, wijn en bier. In het restaurant is plaats voor 66 personen.
Naast het draaiende restaurant op 43 meter hoogte zijn er beneden ook twee restaurants die plaats bieden aan 56 personen per zaal en er is een groot terras waar ook nog eens 100 plaatsen zijn, en waar gewoon ook koffie met gebak of iets dergelijks gegeten kan worden.

20171003 UFORotterdam640

De prijzen zijn: ontbijt, lunch en high tea € 25,00.
Het grill gourmet arrangement is € 45,00.
De openingstijden zijn van 8 uur ’s morgens tot 24.00 uur ’s nachts.  
Eind oktober vindt de Grand Opening plaats. Typisch in Rotterdamse stijl.
Voor meer info zie www.uforestaurant.nl.