KCC ontwerpt het grootste FEC in Rusland

Play Ventura in Europamall te Koersk

KCC Entertainment Design heeft het grootste indoor family entertainment center in Rusland ontworpen voor het Europamall shopping center in Koersk, dat momenteel ontwikkeld wordt door GC Promresurs.

20170412 KCC180Het 20,000m² grote Play Ventura neemt de bovenste verdieping van het shopping center in, en wordt helemaal geintergreerd met de food court van de hal, waardoor het een samenhangend geheel vormt in een jungle thema.

De brede mix aan attracties omvatten onder meer een indoor familie-achtbaan die een weg baant doorheen het FEC en een roller glider waarbij de bezoekers doorheen de food court vliegen, gebruik makend van de zwaartekracht. Andere hoogtepunten zijn zonder twijfel de avonturenboot en de botsbootjes.  

"Dit is een uniek, onuitgegeven project in Rusland. We integreren één van de grootste indoor achtbanen in een indoor entertainment park en we voorzien een fantastische mix aan de beste familieattracties. Het ganse gebied zal de bezoeker het gevoel geven dat ze zich in een fabuleuze jungle-eiland bevinden, met piraten en grootse avonturen.", aldus Nikolai Poltoratsky, General Director van Promresurs Group.

Het Family Entertainment Center en de Food Court nemen de ganse bovenverdieping in, samen met een cinema-complex. KCC heeft op strategische wijze verschillende in het oog springende thema-elementen geplaatst in het shopping center om op die manier de bezoekers naar de bovenste vloer te leiden. 

"We zijn uitermate in de wolken met de professionaliteit van KCC.", vervolgt Poltoratsky. "Zij hebben een analyze gemaakt van de regio, de concurrentie en de site zelf en deze informatie gebruikt om het beste, meest haalbare ontwerp te maken voor een leuk entertainment gebied. Elke vraag en bemerking van onze kant werd op een zeer snelle manier en in goede verstandhouding afgehandeld. Het is een waar genoegen om samen te werken met zulk een sterk team van architecten en ontwerpers die een verhaallijn tot realiteit kunnen brengen."

20170412 KCC640

Europamall en Play Ventura zijn gepland om tegen het derde kwartaal van 2017 te openen.

KCC ontwerpt kenmerkende thema omgevingen voor klanten over de ganse wereld, in een breed bereik van de diverse sectoren binnen de ontspanningsindustrie, zoals FECs, multi-entertainment centers, thema parken en waterparken.

Weet je graag iets meer over KCC? Bezoek dan http://www.kcc.be