Hoogste en snelste achtbaan van Europa

Vele pretparkfans tellen nu reeds af naar 7 april 2017, want dan opent het nieuwe Ferrari Land als nieuw onderdeel bij PortAventura World. 
De naam van het park verraadt het een beetje, maar dit aparte park staat volledig in teken van Ferrari, het beroemde automerk.

20170207 Ferrariland180Het Spaanse themapark aan de Costa Dorada had reeds de Europese records beet van hoogste achtbaan en van snelste achtbaan, maar zet met een nieuwe indrukwekkende achtbaan, Vertical Accelerator, de puntjes op de “i”: 112m hoog en 180 km/u in 5 seconden als topsnelheid.
In totaal telt het park “slechts” 11 attracties, maar het park vermoedt nu reeds een massa-toeloop voor Ferrari Land om van de Ferrari ervaring te proeven.
Daarom wordt ook aangeraden om tickets via voorverkoop op de website van het park aan te schaffen.

Verblijven in 1 van de PortAventura hotels biedt geen garantie voor toegang tot het nieuwe park: men moet best bij aankomst in het hotel de tickets boeken, of wil je het op zeker spelen, dan kun je ze best op voorhand reeds online aanschaffen. Hotelgasten kunnen voor 35 Euro een ticket aanschaffen. Voor reguliere bezoekers ligt de prijs hoger. Bij aankoop van tickets voor Ferrari Land heeft men meteen ook toegang tot PortAventura.
Dagtickets voor Ferrari Land (en dus ook Port Aventura) kosten 60 Euro voor bezoekers van 11 jaar oud tot 59 jaar oud. Je kunt ook een tweedagenkaart kopen aan 70 Euro, met 1 dag PortAventura en 1 dag Ferrari Land. Eens PortAventura Caribe Aquatic Park geopend is dan zijn er ook formules met drie parken en drie dagen of zelfs vier dagen.
Meer info: https://tickets.portaventuraworld.com/ferrariland/en_US/tickets

20170207 Ferrariland640

Buiten het hoogseizoen is het park geopend van 10u00 tot 17u00.
In het hoogseizoen zal het mogelijk zijn om een avondticket te boeken. Het park zal dan van 18u00 tot 1u00 open zijn.
Op de website van PortAventura kun je vaak ook promoties aantreffen: https://www.portaventuraworld.com/en/promotions