Entertainmentprogramma 2017 Julianatoren bekend

Vele nieuwe shows voor de kids

Het Nederlandse Julianatoren biedt al jarenlang een zeer uitgebreid entertainmentprogramma, gericht op kinderen tot 10 jaar. Voor aankomend seizoen zijn inmiddels alle evenementen bekend gemaakt. Zo kun je gedurende het jaar naar nieuwe shows van Pipo de Clown, Fien & Teun, Julia’s Verjaardag weekend, Jul’s Verjaardag weekend, Woezel & Pip, de AFAS Sprookjesweken, de Zomeravonden met Sneeuwwitje, Hans & grietje en Assepoester, Thomas de Stoomlocomotief, Halloween en de uitreiking van de Gouden Kaasgaaf.

20170105 Juliana180De Julianatoren is een bijzonder fijn familiepretpark dat gelegen is nabij Apeldoorn in Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 attracties, shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. De Nederlandse kinderen kunnen er alvast hun favoriete TV-sterren Jul & Julia, Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin in het echt ontmoeten!

In 2017 presenteert de Julianatoren een nieuwe grote parkshow in het Jul & Julia theater. De grote parkshow zal in het teken staan van Cowboys en Cowgirls uiteraard gespeeld door de vier mascottes meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Ga jij mee op een spannend avontuur in het Wilde Westen?
Jul en Julia de Muis heten de bezoekers trouwens elke ochtend van harte welkom met een vrolijke openingsshow op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je naar Julia’s Prinsessenbal of Julia’s Thaise show. Of dans mee tijdens Jul’s Piratenshow of Jul’s Safarishow!
Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

In het nieuwe seizoen 2017 is bovendien ook Pipo de Clown als eerste te zien in Julianatoren. Het beroemde karakter werd destijds bedacht door Wim Meuldijk.
Van Hoorne Entertainment, de organisatie welke al het entertainment verzorgd bij de Julianatoren, brengt de beroemde TV-clown in het voorjaar geheel gerestyled terug op televisie. Daarop volgend zal Pipo in zijn nieuwe show te zien zijn in het Jul & Julia theater in het Apeldoornse pretpark.

Maar ook enkele andere bekende namen, zoals Woezel & Pip en de ontzettend populaire Thomas de Stoomlocomotief, waren al eerder te zien in het pretpark. Voor 2017 worden er speciaal nieuwe shows geschreven voor deze evenementen.

Behalve de shows en de evenementen zijn er uiteraard ook verschillende attracties. Binnenkort meer op Parkworld hierover.

20170105 Juliana640

Evenementen 2017
Pipo 14 t/m 17 april, 22 april t/m 7 mei, 20 en 21 mei, 25 t/m 28 mei.
Fien & Teun alle weekenden in juni (en maandag 5 juni)
Julia’s Verjaardag 10 & 11 juni
Jul’s Verjaardag 8 & 9 juli
Woezel & Pip 1 & 2 juli, 26 & 27 augustus
AFAS Sprookjesweken 15 juli t/m 20 augustus
Zomeravonden 29 juli, 5 & 12 augustus (met o.a. Sneeuwwitje, Hans & Grietje en Assepoester)
Thomas de Stoomlocomotief Alle zaterdagen en zondagen in september
Halloween 29 september tot en met 29 oktober (op openingsdagen)
De Gouden Kaasgaaf 4 & 5 november

De Julianatoren heeft één toegangsprijs waarbij de toegang tot de shows en het entertainment is inbegrepen. Er hoeft dus niet apart betaald voor te worden.
Wil je alle shows bezoeken, dan biedt het pretpark een gezinsabonnement.