45 jaar Holiday-Park

Nieuwe themazone Airshow ’71

Het Duitse Plopsa-park, Holiday Park, viert in 2016 zijn 45e verjaardag. Het wordt alvast een jaar vol feest en nieuwigheden, met elke dag een spetterende verjaardagsshow voor jong en oud met onder andere Maya de Bij, Wickie de Viking en Heidi!

20160609 HolidayPark180De afgelopen jaren investeerde Plopsa serieus in het Duitse familiepark, met onder meer twee spectaculaire attractie: Sky Scream en Sky Fly. Met de start van het nieuwe pretparkseizoen werd ook een gloednieuwe themazone geïntroduceerd: Airshow ’71, opgebouwd rond de spectaculaire vliegattractie Sky Fly, die eind vorig jaar opende.
Daarnaast maakt ook de Balloon Race deel uit van Airshow ’71. Deze werd omwille van de komst van de zone in een gloednieuw kleedje gestoken.
Naast deze twee reeds bestaande attracties, krijgt de nieuwe themazone er deze zomer nog twee extra attracties bij: de Red Baron, die eind juni open gaat, en de Wellenflug, waarvan men vanaf eind juli kan genieten.
Ook is er in deze themazone een nieuw horecapunt ‘Ikarus Snacks’ én een gethematiseerde winkel ‘Airshop ‘71’.

Maar dat is nog niet alles.
Gedurende het hele feestjaar kunnen bezoekers dagelijks genieten van een spectaculaire waterskishow met de befaamde parkmascotte Holly in de hoofdrol.
Als kers op de verjaardagstaart staat er tenslotte nog een dagelijkse parade met de populaire Studio 100-figuren op het programma.

20160609 HolidayPark640

Net als in de andere Plopsa-parken kunnen de bezoekers genieten van shows en evenementen.

Zo is er elke dag de verjaardagsshow met Maya, Wickie en Heidi, net als de Waterski-Stuntshow ter ere van de 45e verjaardag van het park.
Op 9 juli is er de Sunshine Live Park Party. Op 23 juli en 13 augustus is er de avondnocturne: Viva Brazil Summernights. Op 30 juli en 27 augustus is er de avondnocturne: American Summernights. Tijdens de Circus Summernights is het park ook later open (op 6 en 20 augustus) met goochelaars, clowns en jongleurs...