Carowinds presenteert primeur

Nieuw waterpark en nieuwe attractie

Op 25 maart start het nieuwe pretparkseizoen in het Amerikaanse pretpark Carowinds en voor dit nieuw jaar staan er verschillende nieuwigheden op het programma.

20160304 Carowinds180De Carowinds fans zullen gemerkt hebben dat de iconische Thunder Road na 40 jaren heeft moeten plaats ruimen. De attractie werd vorige zomer afgebroken. In de plaats is er nu Carolina Harbor, het grootste waterpark in zowel North-Carolina als South-Carolina.
De hoofdattractie hier wordt Blackbeard's Revenge maar er zijn ook talrijke glijbanen, water emmers en nieuwe restaurants. Maar hier is nog het nodige werk voor de boeg…
Carolina Harbor maakt deel uit van een driejarig plan om het park uit te breiden. Er wordt hiervoor maar liefst 50 miljoen dollar uitgetrokken.

Carowinds heeft bovendien het buitenseizoen gebruikt om een nieuwe attractie te installeren, het 3D video-spel "Plants vs. Zombies: Garden Warfare."
Het is een wereldprimeur voor het park: 68 mensen zullen tegelijkertijd het tegen elkaar opnemen. En elke keer is ook een nieuwe en andere ervaring… Het belooft alvast een unieke en aparte attractie te worden.

"We doen er alles aan om de attractie klaar te hebben bij de opening van het park.", aldus de directeur Steve Jackson. "Het is helemaal een nieuw concept, geschikt voor de hele familie.”

20160304 Carowinds640

Tenslotte komt er ook nog een nieuwe Starbucks aan de noord-ingang van het populaire pretpark.