Julianatoren opent met nieuw theater

Zes shows per dag

Op zondag 27 maart opent het Nederlandse familiepretpark Julianatoren officieel haar poorten. Het park met als doelgroep gezinnen met kinderen van twee tot twaalf jaar, wil ook dit jaar haar bezoekers laten genieten van de meer dan 60 attracties, nieuwe shows en talrijke evenementen. De shows en de evenementen worden gehouden in het grote nieuwe “Jul & Julia Theater”.

20160311 JulianatorenTheater180Nabij Apeldoorn ligt het Nederlandse pretpark De Julianatoren. Het park is enorm trots op haar ruim aanbod met meer dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen. Het aanbod is vooral afgestemd op gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. Het park investeert in 2016 in allerlei nieuwe shows die zullen opgevoerd worden in het Jul & Julia Theater, een volledig nieuw theater met maar liefst 500 zitplaatsen.

Als hoogtepunt is er de nieuwe spectaculaire parkshow “Het Spannende Safari Avontuur”, waarin de Nederlandse TV-sterrem Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia schitteren. De show wordt geproduceerd door Van Hoorne Entertainment en zal ruim 30 minuten duren. Het spektakel belooft alvast om je dagje uit compleet te maken. 

De Julianatoren biedt bovendien daarbovenop elke dag zes shows aan met mascottes Jul & Julia in een absolute hoofdrol. Zo is er elke dag om 1015 de Openingsshow op het Torenpodium. Om 11u30 kan men op diezelfde locatie genieten van het Prinsen & prinsessenbal, waar de prachtige Prinses Julia en de stoere prins Jul de kids meenemen naar de magische sprookjeswereld van prinsen en prinsessen. Zing mee met Jul en Julia’s grootste sprookjeshits en leer dansen als een echte prins of prinses! Tijdens de Jul’s Piratenshow gaat het er al iets ruiger aan toe, om 12u30 op het Torenpodium. Om 14.00 en 15.00 uur is er op Julia’s Podium Julia´s Dansles. Om 15u30 is er de swingende Jul’s Wild West Show. Op het einde van de dag is er tot slot het Jul en Julia’s Swing- en Uitzwaaifeest...

Ook dit seizoen kunnen de bezoekers genieten van allerlei grote evenementen, waaronder o.a. de AFAS Sprookjesweken, Halloween en Dolfje Weerwolfje. Alle evenementen en shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. 

20160311 JulianatorenTheater640

De thema’s van de meet & greets met mascottes Jul & Julia zijn dit jaar uitgebreid zodat het aanbod nog gevarieerder is in het pretpark. Maar ook voor de pret rondom de karakters buiten het park is de Julianatoren hard bezig.