Jul & Julia weer op TV

Mascottes Julianatoren op televisie

De TV-serie van Jul & Julia is vanaf maandag 7 maart iedere werkdag om 7:20 uur weer te zien op RTL Telekids. De afgelopen maanden zijn er maar liefst drie nieuwe series opgenomen. 

20160303 KoninginJulianatoren180Jul & Julia zijn de twee bekende mascottes van het Nederlandse familiepark Julianatoren in Apeldoorn. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!
Jul en Julia de Muis heten je elke ochtend van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je dansles volgen bij Julia en ga je naar de cowboyshow van Jul. Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien hun eigen spectaculaire grote parkshow! Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

In de TV-series beleven de onhandige pretpark directeur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin samen met Jul & Julia weer spannende avonturen. Want keer op keer proberen de twee boeven het pretpark in handen te krijgen.

Maandag 7 maart wordt er gestart met de nieuwe serie “Jul & Julia en de Robot van Meneer Kaasgaaf”. Ook in deze serie willen de boeven het pretpark overnemen. Ze laten door een professor een robot bouwen die exact op Meneer Kaasgaaf lijkt. De vraag is natuurlijk of Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia op tijd door hebben dat “Meneer Kaasgaaf” wordt bestuurd door de boeven om zo te voorkomen dat zij het pretpark overnemen.
Vanaf 14 maart wordt de nieuwe serie “Jul & Julia en het Snoepjesmonster uitgezonden en vanaf 21 maart “Jul & Julia en de Schone Slaapster”.

20160303 KoninginJulianatoren640

Elke serie bestaat uit vijf afleveringen van ongeveer 8 minuten. De TV-serie is uiteraard ook te bekijken via de RTL Telekids app of via RTLXL.nl
Het nieuwe pretparkseizoen in de Julianatoren start op 27 maart. Het seizoen duurt tot en met 30 oktober 2016.
Bij goed weer opent het pretpark ook op 5, 6, 12, 13, 19, 20, 25 en 26 maart en 5, 6, 12, 13 november. Dit wordt op de website en via social media bekend gemaakt.