Spokenjagers zijn gearriveerd

Begin juni stelde het Mexicaanse Six Flags park een nieuwe interactieve attractie voor: Ghostbusters. Zakenman Lynton Harris en Sudden Impact! Entertainment creëerden deze interactieve Ghostbusters attractie, met een drie jarige overeenkomst met Sony Pictures Consumer Products.

20150610 GhostbustersSixFlagsMexico180Six Flags Mexico heeft reeds enkele film geïnspireerde attracties, gecreëerd door Sudden Impact! zoals The Van Helsing Experience Live! en Terminator X: A Laser Battle for Salvation. De nieuwste creatie zal een cast van acteurs bevatten die in de huid kruipen van de befaamde Ghostbusters. Zij zullen de bezoekers doorheen de twee verdiepingen hoge attractie leiden en hen brengen van de ene actie tot de volgende actie… De gasten worden eerst opgevangen in het hoofdkwartier van de Ghostbusters waar zij hun laserwapens meekrijgen. Vervolgens gaan ze de trap op en moeten ze mee in de voetsporen treden van de dappere spokenjagers. Er zullen effecten en momentjes zijn, die een link hebben naar de films. Spoken-poorten, karakters die plots opduiken,…

De attractie kan men terug vinden in het historische La Llorona gebouw. Momenteel zijn er enkele soft-openings. De grote opening staat gepland mid-juli.

20150610 GhostbustersSixFlagsMexico640