Talrijke nieuwigheden

Het Duitse Serengeti-Park in Hodenhagen biedt een mix aan van pretparkplezier met avontuurlijke safari's, met in 2015 weer enkele nieuwigheden in hun aanbod.

20150327 Serengeti180Ook in het nieuwe seizoen speelt Serengeti-Park haar troeven uit: behalve de unieke ervaring van de "Serengeti Safari" waar bezoekers 1.500 wilde en exotische dieren uit verschillende landen kunnen ervaren, biedt het park veel pretparkplezier en beleving met de mogelijkheid om te genieten van het unieke vakantie-resort in de Lüneburger Heide.

In 2015 staan de dieren centraal, in hun natuurlijke habitats. Zo kregen 4 jachtluipaarden een nieuw verblijf van 3000 m2, meteen één van de grootste verblijven in Europa voor deze dieren.
Ook in de jungle safari valt er iets nieuws te ontdekken: zo is er een apeneiland, waar 200 apen hun nieuwe thuis hebben. Serengeti-park heeft daardoor een grote apendiversiteit. In dit nieuwe deel zijn er overigens geen barrières meer te zien tussen mens en dier. In het wandelgebied van deze zone kunnen bezoekers wel heel dichtbij de apen komen.
Ook nieuw is een educatieve tocht doorheen Afrika in "Abenteuer-Safari". Hier worden jong en oud als het ware ontdekkingsreizigers die op avontuurlijke expeditie vertrekken.
Op het water kunnen de bezoekers de nieuwe "Black Mamba"-Jetboats ontdekken. De jetboats zijn uiterst wendbaar, snel en kunnen gemakkelijk 360-graden bochten maken.

"Serengeti Show" biedt in 2015 een variatie van acrobatie en theater. In de speciale tent kunnen 600 bezoekers plaatsnemen om te genieten van 10 verschillende internationale artiesten.

20150327 Serengeti640