Maximus’ Blitz Bahn in Toverland

Attractiepark Toverland klaar voor zomerseizoen

Attractiepark Toverland presenteert met de start van het zomerseizoen op 28 maart ook meteen haar nieuwste attractie: Maximus’ Blitz Bahn. Deze vernieuwde bobbaan is onderdeel van het Oostenrijkse themagebied dat in de tweede hal (Magic Forest) is ontstaan.

20150318 Toverland180Wanneer de bezoekers de Magic Forest betreden zullen ze voortaan meteen de veranderingen merken: naast Villa Fiasko is immers een groot Oostenrijks chalet verrezen. Deze dient als entree en wachtrij voor de vernieuwde bobbaan Maximus' Blitz Bahn. De vorige attractie werd helemaal verwijderd en vervangen door een nieuw exemplaar. Door de toevoeging van een sfeervol chalet, zal het wachten nu een stuk aangenamer zijn aangezien je eerst een tocht door het woonhuis van Maximus Müller maakt, de excentrieke uitvinder van de Blitz Bahn. Ontdek de maffe uitvindingen die Maximus en zijn voorouders in verleden bedacht hebben, neem een kijkje in zijn woonkamer en bereid je voor op de spannende rit die komen gaat.
Na afloop van de rit kun je zien welke rondetijd je hebt neergezet. De gereden rondetijd kun je vervolgens, met jouw actiefoto van de Blitz Bahn, op een speciale website invoeren. De snelste gasten kunnen leuke prijzen winnen.

Nog in de Magic Forest is een nieuw en sfeervol Biergarten gecreëerd. Hier heb je overzicht over verschillende attracties zoals de Wirbelbaum, de Karussell en de Blitz Bahn.
Wellicht loop je Maximus Müller nog tegen het lijf. Het personage Maximus Müller zal dit jaar namelijk geregeld in levende lijve te zien zijn in Toverland.

20150318 Toverland640

Het nieuwe Oostenrijkse themagebied moet ervoor zorgen dat de huidige Toverland gast ook dit jaar weer voor Attractiepark Toverland kiest. Met de nieuwe attractie hoopt Toverland ook de nodige nieuwe gasten aan te trekken en zo de grens van 700.000 gasten per jaar ruim te kunnen doorbreken.

Foto van de bouwconstructie met dank aan de Toverland fansite.
Bekijk meerdere constructiefoto's op hun website: http://tvlfansite.nl/2015/03/10/bouwupdate-maart-2015/