Nieuwe thrill voor Blackpool Pleasure Beach

Red Arrows Sky Force

Het Britse pretpark Blackpool Pleasure Beach, gelegen in de badplaats Blackpool, pakt voor 2015 uit met een nieuwe thrill attractie van Gerstlauer Rides. De attractie die de naam Red Arrows Sky Force meekrijgt, zal vrij uniek zijn in Engeland. 

20141105-BPB-RedA180In totaal kunnen 12 piloten plaats nemen in een vliegtuigje en hebben ze zelf de controle om al dan niet loopings van 360 graden te maken. Als inspiratie werd het wereldbefaamde acrobatische team van de Royal Air Force gebruikt; zij vliegen in Red Arrows vliegtuigjes.

“We staan nu reeds te popelen om de nieuwe attractie te openen in 2015.”, aldus Nick Thompson, Deputy Managing Director van Blackpool Pleasure Beach. “We zijn het eerste Britse park om samen met Red Arrows aan zo’n project samen te werken. Het wordt alvast een unieke ervaring voor de bezoekers die op zoek gaan naar de nodige portie adrenaline.”

Amanda Thompson, Managing Director of Blackpool Pleasure Beach, kan dit alleen maar beamen: “Red Arrows is een oer-Brits instituut, waardoor het een perfecte keuze was om met hen samen te werken. Hoog in de lucht is het indrukwekkend om hen aan het werk te zien. Hetzelfde gevoel willen we met onze nieuwe attractie aanbieden.”

20141105-BPB-RedA640

Red Arrows Sky Force zou in de lente van 2015 moeten opengaan. Om de sfeer compleet te maken zal er een controletoren gebouwd worden bij de attractie en er komt ook een aparte winkel waar Red Arrows items en souvenirs kunnen aangekocht worden.