Filmpjes ingeblikt voor Fast & Furious Supercharged

Opening attractie gelijktijdig met zevende film

Dwayne “The Rock” Johnson, de bekende Hollywood-actuer, heeft recent enkele scènes ingeblikt voor de nieuwe attractie Fast & Furious Supercharged.

20141003-USH-FastFurious180Komend seizoen opent, zoals eerder reeds gemeld, een spectaculaire attractie in Universal Studios Hollywood. Met de films van Fast & Furious als inspiratiebron, wordt deze Fast & Furious Supercharged het eindpunt van de populaire Studio Tour. Het is de bedoeling om de bezoekers mee te nemen in een onderwereld van verbrande rubber en flitsende wagens.

Het geheel is momenteel onder constructie in een hal van 4645 m2. De bezoekers zitten als passagier op een tram en zijn getuige van de chaos die zich rondom hen ontwikkelt. Men wil hen het gevoel geven dat de trams mee doorheen de straten wordt getrokken tegen snelheden boven de 150 km/u.

De opening van de attractie zou samenvallen met de release van de nu reeds veelbesproken Fast & Furious 7, met sterren als de betreurde Paul Walker, maar ook Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Tyrese Gibson, Tony Jaa, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Djimon Hounsou, Lucas Black en John Brotherton.

20141003-USH-FastFurious640