Mooi order voor Alterface

Belgisch bedrijf werkt mee aan The Marvel Experience

Het Belgische bedrijf Alterface, bekend van onder meer Maus au Chocolat in Phantasialand of destijds Desperado City in Bobbejaanland, mag meehelpen met de creatie van The Marvel Experience.

20140919-MarvelExp180Alterface Projects werd door Hero Ventures geselecteerd na een auditie-procedure. Het Belgische bedrijf is een expert in de creatie van originele 3D-animaties, waarbij de bezoeker mee in het centrum van de actie wordt geplaatst.
Tom Gass, die Alterface vertegenwoordigt in de VS, is alvast opgetogen: “Wij ontwikkelen momenteel de next-gen betreffende gaming cinema. Iedere bezoeker zal zich als een superheld wanen zoals Spiderman of Captain America.”

The Marvel Experience zal ongeveer een investering vereisen van zo’n 30 miljoen dollar. Het project wordt ontwikkeld door Hero Ventures en Marvel Entertainment en zal verschillende iconische superhelden huisvesten.
Het complex bevat voornamelijk interactieve technologie van de bovenste plank, met een enorme aandacht aan multimedia en beleving.

20140919-MarvelExp640