360° Onride Video Ervaringen

Movemotions presenteert 360° real onride movies

20160920 MovEmotions180Het Duitse bedrijf Movemotions specialiseert zich in indrukwekkende 360° Onride Video Ervaringen. Het lijkt wel alsof je zelf midden de actie staat. In dit geval van een achtbaan…

Volgens het jonge Duitse bedrijf is het gebruik van 360° real onride movies één van de volgende nieuwste ontwikkelingen die parken zullen gebruiken in hun aanbod. Op die manier kunnen ze immers bezoekers laten kennis maken met specifieke attracties in het park, of nieuwe attracties die gepland zijn in de toekomst.

Ook in dat perspectief biedt de technologie opties. Zo kunnen fabrikanten van bvb achtbanen ook gebruik maken van deze technologie om de potentiële klanten al een virtuele ervaring aan te bieden van wat de achtbaan allemaal zal te bieden hebben.

Movemotions heeft alvast twee sterk uitgewerkte voorbeelden die onlangs in Barcelona op de EAS beurs werden gepresenteerd: zo is er de Hybrid CoasterWildfire uit het Zweedse Kolmarden, gebouwd door the Rocky Mountain Construction in samenwerking met het Needrlandse Vekoma, en ook de gelanceerde achtbaan Formula 1 (gebouwd door Vekoma) in het Poolse pretpark Energylandia.

20160920 MovEmotions640

Daarnaast is Movemotions gespecialiseerd in live broadcasting op Youtube en Facebook, dat tegenwoordig vrij populair is, denk maar aan de opening van Klugheim in Phantasialand.
Ze hebben ook hun assistentie aangeboden bij een research project van het Fraunhofer Institute met betrekking tot onder-water virtual reality gaming, beter bekend onder de naam Areef…