Roodkapje Mini-musical in de Julianatoren

AFAS Sprookjesweken

Bezoekers van het Nederlandse familiepark Julianatoren, vlakbij Apeldoorn, kunnen op 13 augustus kennis maken met de mini-musical van Roodkapje tijdens de op één na laatste Zomeravond.

20160808 JulianaRoodk180Roodkapje is het bekend en eeuwenoude sprookje dat iedereen wel kent. Het verhaal wordt door Van Hoorne Entertainment in een nieuw jasje gestoken en is vanaf september te zien in de grote theaters. Echter bezoekers van de Julianatoren kunnen dus op zaterdag 13 augustus al van deze fantastische familievoorstelling genieten. De rol van Roodkapje wordt gespeeld door Maud Mulder.

Tijdens deze 30 minuten durende show vertelt Meneer Kaasgaaf samen met een aantal échte sprookjesfiguren het verhaal van Roodkapje, ondersteund door vrolijke liedjes uit de nieuwe familiemusical. Meneer Kaasgaaf neemt het publiek mee in het bekende sprookje van het meisje met het rode manteltje dat door haar moeder het bos in wordt gestuurd om haar zieke oma te bezoeken en een mandje met lekkers te brengen. Als Roodkapje van het pad raakt en in het bos een wel heel bijzondere wolf ontmoet, begint een avontuur vol spanning, humor en de prachtige liefde die opbloeit tussen Roodkapje en haar held, Jager Benjamin.

De Mini-Musical vindt plaats tijdens de zogenaamde AFAS Sprookjesweken. De Zomeravonden zijn hier een onderdeel van. Nog tot en met 14 augustus wordt een scala aan entertainment aangeboden aan de bezoekers. Zo is er het AFAS Sprookjesconcert, kunnen de bezoekers al je favoriete sprookjesfiguren ontmoeten, waaronder Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en nog vele andere bekende figuren.

20160808 JulianaRoodk640

De mini-musicals van Roodkapje vinden plaats tijdens de Zomeravond op 13 augustus om 17u00, 18u00 en 19u00 uur in het Jul & Julia theater.
Kijk voor het gehele programma op www.julianatoren.nl. De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.