Nieuw hotel voor Gardaland

Gardaland Adventure Hotel opent in 2016

Het Italiaanse themapark-resort Gardaland opent komend seizoen haar tweede hotel, Gardaland Adventure Hotel, een volledig gethematiseerd hotel met 100 bedden en een sfeervol restaurant.

20150913 Gardaland AdventureHotel180Het nieuwe hotel is een belangrijk project voor Gardaland. Het park is een onderdeel van de internationale groep Merlin Entertainments International Group. Met een investering van 25 miljoen Euro zal men niet alleen het Resort verder uitbreiden, maar wil men samen met het huidige hotel de infrastructuur verder verbeteren om de (internationale) gasten nog beter te verwelkomen.

Het hotel zal bestaan uit twee gebouwen. Het park verwijst graag naar de term paviljoenen hiervoor. Elke hotelkamer zal een avontuurlijk thema meekrijgen, geïnspireerd op de verschillende themagebieden die het park rijk is: van de jungle tot de poolgebieden, van de wild west naar de Arabische wereld.
De eyecatcher moet het restaurant worden, met muren en zuilen die de geschiedenis van Egypte zullen vertellen. Het Tutankhamon Restaurant zal de bezoeker het gevoel geven dat hij dineert tussen de brokstukken van een oude tempelruïne.

Volgens een onderzoek, uitgevoerd door het park zelf, was er nood aan een extra hotel. Vele toeristen, zowel uit Italië als vanuit Europa, komen het park voor meerdere dagen bezoeken. Gardaland wil hier dan ook op inspelen. Behalve het pretpark, met ruim aanbod, is er ook het Gardaland SEA LIFE Aquarium om te ontdekken. En uiteraard is de nabijheid van het mooie Gardameer een extra troef om toeristen aan te trekken.

20150913 Gardaland AdventureHotel640