35 jaar Canada's Wonderland

Canada's Wonderland pakt in 2016 voor haar 35e verjaardag uit met maar liefst twee attracties: eentje voor de adrenaline-zoekers en eentje voor de families.

20150826 CanadaW180De eerste en meest spectaculaire attractie wordt Skyhawk, een Gerstlauer-attractie in een variatie op de Sky Fly. In plaats van een slinger, bevinden de vliegtuigjes zich op een ring die 41 meter hoog wordt gebracht op een toren. Net als bij de Sky Fly hebben de passagiers de vrijheid om door middel van de peddels aan de vleugels ondersteboven te roteren.

Canada's Wonderland opent ook een familie-vriendelijke attractie: Flying Eagles. In deze vliegtuigjes kan men per twee plaats nemen. Ze zullen tot 8,5 meter hoogte kunnen vliegen, en dit hebben de passagiers zelf in de hand.

Norm Pirtovshek, de General Manager van Canada’s Wonderland is alvast verheugd over de nieuwigheden. “We zoeken steeds naar manieren om onze gasten te verrassen en hen een leuke ervaring te geven. Ditmaal kozen we voor twee interactieve attracties, de ene voor de thrillseeker, de andere voor families, maar Skyhawk en Flying Eagles zullen zeker en vast een extra toegevoegde waarde hebben aan ons park.”

20150826 CanadaW640