Hong Kong Disneyland verwelkomt Iron Man

Unieke Disney-attractie in Marvel-themazone

Hong Kong Disneyland krijgt binnenkort weer een uitbreiding met een zone geïnspireerd op de superhelden van Marvel, een deelbedrijf van Disney ondertussen.

20150821 IronMan180De hoofdattractie in dat gebied wordt de Iron Man Experience. Disney geeft niet veel informatie vrij over het type attractie, behalve dan dat het een eravring wordt die in geen enkel ander Disney-park terug te vinden is.

De opening van het nieuwe gebied wordt verwacht eind 2016. De bouw van de nieuwe Iron Man Experience verloopt alvast naar wens. Het verhaal rond Tony Stark, de Multi-miljonair die als Iron Man de wereld redt, brengt de bezoeker in Hong Kong midden in een episch hi-tech gevecht in Victoria Harbour.

De film werd ondertussen opgenomen door een Amerikaans filmteam, waarbij iconische plekjes in Hong Kong dienen als decor voor deze attractie. De wereldberoemde skyline zal uiteraard ook niet ontbreken op de beelden. Momenteel wordt de film gemonteerd en klaargestoomd voor de attractie.
Het Marvel gebied zal alvast ook een meet and Greet hoek krijgen met allerlei helden en alvast ook een grote shop waar de bezoeker terecht kan voor superhelden merchandiser.

20150821 IronMan640